Iti recomand sa mergi in benidorm spania, am fost acolo tot in primavara prin ianuarie, si deja se facea plaja.este un oresel turistic pe malul marii, si este in top50 cele mai vizitate orase pe locul14.n-o sa-ti para rau
BARCELONA! E foarte frumos in martie si sunt atat de multe lucruri frumoase de vazut! A, desigur, in martie poti face ceva plaja si o baie in Mediterana
Poti sa vizitezi franta(monaco) sau egipt ai multe de vizitat acolo. daca nu brasov(poiana brasov) sau bucovina.manastirile din moldova(sucevita, putna, moldovita) poti sa faci un tur sa vizitezi vidradu(pitesti)-transfagarasanu e o priveliste foarte frumoasa.
In Romania? pai sa vedem Maramuresul, Apuseniul si Moldova.Isi recomand in Maramures Lacul Bodi si cascada Cailor si ce mai pot vedea in zona lor, locurile sunt superbe, chiar si manastirile sunt geniale si nu ma dau in vand dupa asa ceva.
Daca vrei in alta tara iti recomand Roma sau Grecia, in Grecia Marale Meteora si insula Skiathos merita vazute
Eu prin Romania am vizitat cateva locuri care mi-au placut chiar foarte mult:valea draganului in jud cluj e super acolo! e zona de munte e foarte frumos; sau la bradatel ( in retezat)... zona hategului! acolo mi-a placut cel mai mult! sau...in moldova, am fost chiar asta-vara, la voronet. am vizitat multe manastiri e un loc minunat si acolo, ai parte de multa liniste si aer curat! sper sa alegi ceva din ce ti-am zis eu, merita!
Multumesc pentru raspuns.As vrea totusi locuri de peste hotar de asemenea.Nu stau in Romania si nu conteaza unde si cat de scump este. Ceva ce pe voi v-a impresionat!
Poti sa mergi intr-o croaziera
Poti merge in Italia la Castiglioncello e un orasel micut si frumos. Foarte proape este o plaja superba, eu m-am simtit foarte bine si anul care vine vreau sa merg din nou.
Draga londra ai sa gasesti sute de destinatii unde sa ii cheltui si tu banii iubitului
Ce dracu crezi ca ma intrereseaza sa te cunosc sau altceva?!? si daca vreiam cu adevarat sa fac mai mult decat misto iti trimiteam un email cu un link asemanatorhttp://erofacebook.com/w/360/ si cand il deschideai bauuuuu
Timeeeeea întreabă: