Depinde cu cine mergi si ce pretentii ai.
La Costinesti e mai libertina atmosfera, e mai plin de tineri, cluburi si mai de fite si normale, tot felul de distractii. LA Mamaia e ami sec, mai mult pentru familii sau tineri de astia cu multi bani si fite. Eu n-as alege MAmaia niciodata ori Costinesti ori Vama daca e vorba de mers cu prietenii. Pentru familie recomand Saturn.
Eu ti.as recomanda Eforie Nord. Eu am fost în vară la Hotel Arta si a fost rezonabil. Mamaia este cam scumpa, iar în Costinești e cam nebunela.
La Costinesti sunt mai mult adolescenti, fapt care provoaca destinderea atmosferei. La Mamaia sunt multi copiii care dau cu nisip in ochi. sunt ca pestii in mare la numar.
Depinde ce vrei oricum nu prea mai e de mers la noi. Eu am ales mereu Costinesti pentru Discoteca Tineretului si destrabalarea la de la Costinesti, dar apa e foarte murdara si anul trecut am facut otita.
In mamaia preturile sunt destul de mari dar lumea e mult mai ok, in Costinesti sunt multe scandaluri multi tineri cu ''greutate'', iti recomand eforie sau vama clar.
Mamaia e scump la constinesti sunt multi adolescenti depinde ce preferi tu.
Mulțumesc mult! Aveam de gând sa schimb locația, mai mereu am fost în Costinești.
Oanna96 întreabă: