Buna!
Indiferent daca mergi iarna sau vara cu avionul nu cred ca o sa patesti nimic: totusi stiinta a evoluat. Daca ar fi periculos sa zbori iarna, nu s-ar mai face zboruri in acest anotimp . Sunt sigura ca o sa-ti placa foarte mult. Din cate stiu eu, nu ai voue cu medicamente in avion, dar avand in vedereca zborul nu va dura mai mult de 4-5 ore, nu vei avea nevoie de ele. Eventual, inainte de zbor poti lua o pastiluta in caz ca o sa-ti fie rau. Poti cere mai multe informatii la aeroport sau la o agentie de turism.
Drum bun!
Problema e doar la decolare si la aterizare in rest prea putine turbulente, dar nu sunt obligatorii
Ai voie cu medicamente atat timp cat ai reteta la ele. In general nu te intreaba dar e posibil sa fie mai stricti si sa-ti ceara reteta. E problema cu medicamentele lichide ce depasesc 50ml.
Este ok zbori si iarna.Si da este adevarat ca nu ai voie cu medicamentele in avion.
Da de ce sa nu mergi si iarna cu avionul? Stiinta a evoluat nu mai e cum era inainte sa te cantaresti cand intri in avionul ca poate tine X kg.