Sacaie-l pe conductor, curata portofelele parintilor tai, mai vorbeste si tu cu cineva, vezi tu.
Pai in afara de ce ai mentionat, nu prea ai ce face. Totusi esti in tren, nu ai multe optiuni. Daca esti o fire sociabila si ai norocul sa imparti compartimentul cu persoane de varsta ta, poti vorbi cu ei despre tot felul de chestii. Crede-ma, si ei vor fi la fel de plictisiti ca si tine. Altceva nu prea ai ce face.
I.ati cartea preferata cu tine si continua sa citesti din ea, i.ati Bingo de masina si joaca.te, sau daca nu ai confectioneaza.ti, tot ce trebuie sa faci este sa faci cateva patratele unde sa desenezi lucruri pe care le poti vedea pe drum.Chiar si daca acest joc se joaca in minim 2 persoane e dragut, notezi cu un X tot ce ai vazut pe parcursul drumului, la sfarsit te vei uita. Imagineaza.ti ce vei face la tara, gandeste.te la amintiri, dormi, fredoneaza melodii, ia.ti un caiet unde sa desenezi porcarii, scrie pe caiet tot ce iti vine in cap pe parcursul a 2 minute. Vorbeste la telefon, fa.ti un prieten pe acolo daca gasesti, scrie o poveste, scrie ce ai facut pe drum, filmeaza astazi ceva comic cu prietenii si vizioneaza maine etc. Sper ca te.am ajutat, ti.am dat tot ce mi.a trecut prin cap.