| ok47 a întrebat:

In septembrie vreau sa fac turul europei cu autoturismul impreuna cu sotia. Am cateva intrebari: masina nu este pe numele meu, pot avea probleme la vama, imi trebuie procura? Propietarul este plecat din tara.
Vrem sa vizitam Austria, Italia, franta ( sa ajungem si la Paris chiar daca ocolim) si oprirea va fi in Spania, barcelona. De acolo vrem sa zburam cu avionul in tenerife 2-3 zile.
Ideea e ca pe google maps imi arata sa o iau prin Croatia nu sa ma spre ungaria..cine a facut drumul asta? Ce imi recomandati? Vrem sa ajungem si la Paris chiar daca ocolim destul de mult
Masina este pe gaz ( gpl ) gasesc gpl in toata europa?

6 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| mihai69 a răspuns:

Sunt stații GPL cam peste tot - problema ar putea fi că nu toate țările au același tip de valvă.
Poți iei cu mașina din țară fără procură - ai nevoie cel mult de un contract de comodat (se poate face și de mână, nu la notar).

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Procura atat pentru asigurare cat si pentru ca ti-a dat voie sa merg cu ea. + ce daca-i pe gaz, o treci pe benzina, https://www.mylpg.eu/stations/
poftim statiile in europa.

| 2P a răspuns:

Avand in vedere ca s-a scos taxa auto pana in septembrie aveti timp sa o transcrieti pe numele dvs, iar referitor la gaz va sugerez sa umpleti butelia la iesire din tara!

| mrzel312 a răspuns:

Nu puteti trece vama cu aceasta masina, trebuie procura de la proprietar care se intemeiaza la un notar public, valabilitate poate fi maxim 2 ani. Sper ca v.am ajutat