Du-te in aici, in Romania doar si noi avem o plaja si o mare frumoasa...eu iti recomand complexul Lacul racicilor di statiunea olimp-neptun...pwwp
Buna,
Si eu iti propun tot din Romania statiunea Eforie Nord sau Sud cauta pe ai sunt preturi mici la hoteluri si acolo mi e mare ca apa e cea mai curata nu sunt asa multe alge...
In cazul in care mama ta ramane in Spania, concediile la mare sunt la ele acasa. Iti recomand coastele mediteraneene ale Spaniei, adica Estul si Sud-Estul. Spania este plina de oferte in fiecare sezon estival si merita sa vezi frumusetea Mediteranei.O destinatie foarte draguta din Spania este Sud-Estul, mai exact Costa del Sol [ Andaluzia ]. Daca vrei neaparat o vacanta la mare, reomandarea principala este Europa Sudica [ Marea Mediterana ]. Sper sa ai o vacanta cat mai frumoasa!
Salut! Te poti duce in Bulgaria in statiunea Sunny Beach la hotelul : AquaMarine. Am fost si eu acolo si nu mi s-au parut preturile mari. Sau in Grecia in statiunea Halkidiki la hotelul : Macedonia Sun. Am fost si acolo si tot asa, preturi bune!
Bafta!
Nadia258 întreabă: