Inteleg ca ai facut chekin online la wizzair. Optiunea pe site unde scrie ''other document'' este de fapt alegerea ta, cu cel fel de document calatoresti: id, pasaport, sau other document pe care nu l-ai selectat, iar in sistemul online a ramas necompletat fiind other document.
Ai calatorit de curand cu Wizz? As mai avea o intrebare.
In fiecare an
Nu zbor singur si acum observ ca desi doar mie imi aparea "OtherDocument" si la ceilalti pasageri le aparea "NationalID", s-au schimbat toate in "OtherDocument". Ai idee care ar fi cauza?
Este posibil sa fie din cauza faptului ca in campul "Numarul documentului" am trecut strict numarul buletinului, nu si seria? Am luat-o exact mot-a-mot, numar scria, numar am pus. Dar pe alte forumuri am vazut ca multi pun si numar si serie. Se poate sa fie asta o problema majora?
Nu s-a completat bine campul si a a aparut automat other document.
din cate tin minte faza cu other document e la sf completarii aplicatiei online.
Dar e problema daca nu am pus si seria?
Nu
Multumesc pentru raspunsuri! Sper sa fie totul bine
Cu placere
Mersi, inteleg ca a fost buna calatoria. te sfatuiesc ca data viitoare sa mergi cu pasaportul. why?
1. eviti confuzia in adaugarea pe site a nr si/sau seria. passport are doar un nr.
2. cu E.pasaport vei avea o coada mai mica in aeroporturile cu portile electronice (e.gate) profitand de faptul multi romani circula cu buletinul, ei stau la coada (ex luton)
3. pasaportul e de calatorie, ID e pentru identitate, in aeroport identitatea se poate verifica prin pasaport. de ex nu vreau sa arat adresa din buletin, asa ca circul cu pasaportul
Probabil ca asa apare pe bilet trecut ceea ce nu e pasaport. Nu-ti face griji, nu conteaza asa de mult atata timp cat poti calatori in tara respectiva cu buletinul.