Ce tara va place mai mult de vizitat ma refer dintre: Italia, Franţa, Spania și Portugalia?
Bună! Este cineva de prin zonă arieseni Alba? Deoarece vreau să închiriez un atv din acea zonă și aș vrea să știu pe unde pot merge dacă este vreun traseu anume
Bună ziua, sunt interesat să cumpăr o proprietate în Halkidiki și aș dori câteva sfaturi. Care sunt cele mai bune zone de acolo pentru investiții și ce tipuri de proprietăți sunt cele mai...? (mai mult)
Salut! Cine a cumpărat bilete de avion prin platforma booking.com? vreau să știu pe scurt de la voi daca este OK din punct de vedere al eficienței. Vreau să cumpăr bilete de avion de pe booking.com...? (mai mult)
Ce oras va place cel mai mult dintre: Sibiu Timișoara Alba Iulia și Brașov?
Dintre Spania Franța Italia si Germania care tara va place cel mai mult de vizitat dar si de locuit?
Salut știți cumva daca atunci când îți iei bilet de tren de la casa de bilete cu carnetul de elev te verifică în baza de date daca inca ești elev? ????
Cum este în Poiana Brașov la sfârșitul lunii ianuarie-februarie? Nu am mai fost de ani buni acolo dar am auzit ca nici acolo nu prea mai ninge și se folosește zapada artificiala!
În București, clădirea în care a fost Comitetul central al PCR, la ce se folosește?
Mi-am pierdut biletul de tren! Pot obține un duplicat?
Salut scuzați deranjul exista vreun avion care duce din România direct în columbia fără a schimba altul doar cu un singur avion
De ce sunt atât de scumpe unele sejururi de Crăciun/Anul Nou la noi in România, adică pentru 3-4 zile plătești exagerat mi se pare?
Salut TPU. Este nevoie să prezint carnetul de note/buletinul unui elev pentru cumpărarea unui bilet de tren din gară?
Este legal ca un minor cu o varsta de sub 14 ani sa calatoreasca cu un tren InterRegio doar insotit de fratele mai mare, cu varsta intre 14- 18 ani, fara parinte, in conditiile in care au actele de ...? (mai mult)
Unde sunt plajele cele mai frumoase: Grecia Turcia Bulgaria sau Albania?
Buna ofer fundita pentru un raspuns rapid am doua bagaje de spate eu si sotul si 2 de cala intrebarea vine asa, Pot lua cu mine un obiect de craciun usor dar voluminos incarcat cu articol de craciun?
Salut TPU! Sunt din Vaslui si sunt in concediu de sărbători in Brașov. Urmează peste 3 zile sa plec înapoi Am venit cu mașina pe varianta care trece prin Bacău - Oituz - targul Secuiesc Acum...? (mai mult)
Buna, plec pentru prima oara cu bagaj de cala si vreau sa știu cum se procedează unde se preda pentru avion la ce ghișeu dau. fundă!
Salut TPU as dori sa verific o mașină b389dom daca este sechestru pe ea
Salutari, știe cineva unde pot sa mănânc cu tichete de vacanta, fara sa ma cazez, în București?
Buna ziua, Nu am fost niciodată cu avionul și as vrea în viitorul apropiat sa merg, dar nu stiu legat de biletele de avion. Cum pot sa le cumpăr? Cum pot sa plătesc? Unde am scris ce bagaj...? (mai mult)
Bună, urmează mâine să plec din România în Spania ( Valencia) vom pleca cu masina ( BMW X5, motor 3.0). Aveți idee cam cât ne- ar duce drumul cu tot cu peisaje și motorină? Va multumesc frumos...? (mai mult)
Franta sau Germania? Care va place mai mult de vizitat dar si de locuit?
Salut știe cineva dacă sa mai cumpăr o mașină euro 3 4? Am înțeles ca de la întâi n-o sa mai circule? Și sa cumpăr euro 5, ! E adevărat sau
Salut! Am 17 ani și plănuiesc să călătoresc în Timișoara pentru o zi. Știe cineva hoteluri, hosteluri sau alte tipuri de cazare care acceptă minori neînsoțiți? Menționez că sunt dispus să...? (mai mult)
Unde sunt cele mai frumoase atractii turistice in: Franta, Spania sau Italia?
Pe Valea Prahovei care sunt cele mai bune hoteluri pentru un sejur de weekend?
Am 18 ani si urmeaza sa calatoresc pentru prima oara cu avionul (+ singur). Pot rezerva la tarom bilete folosind buletinul sau trebuie neaparat pasaport valid? Si daca pot folosi buletinul, care este...? (mai mult)
Salutare sunt în Franța și vreau sa retrag niște bani cu cardul de euro de România mai exact cel de la Transilvania, îmi puteți spune de la ce banca pot scoate și care este limita maxima de euro...? (mai mult)
Bună ziua, în scurt timp voi calatori in Italia cu avionul, am tratament cu antodepresive, mai exact anxiar si cipralex, am scrisoare medicala dar și copie la rețetă. Intrebarea mea este, trebuie...? (mai mult)
Salut TPU! Ce parere aveti despre orasul Braila, este un oras dezvoltat? Merita sa te muti in Braila? Multumesc anticipat!
Buna! Unde pot folosi cardul de vacanta Up pentru servicii de masa in Brasov? Multumesc!
Bună TPU! Un prieten de al meu se confrunta cu o problema mai exact părinți lui amână mereu că se mută în străinătate și e disperat și vreau să- mi spuneți câteva metode de a putea convinge...? (mai mult)
Salutare, pe la mijlocul lui decembrie urmeaza sa merg cu un microbuz de transport persoane 8+ 1 din belgia catre Romania. A mai fost cineva cu vreo firma gen euro trans expres? Cat dureaza drumul de ...? (mai mult)
Salut TPU! Din ce am observat in ultimele luni Braila s- a tot dezvoltat, 90% din parcari sunt marcate, strazile sunt perfecte 95%.Am fost in ogramada de orase asa laudate de lume cum ar fi Iasi Constanta...? (mai mult)
Franta sau Italia? Care va place mai mult?
Salut! Am facut ieri o rezervare pe Booking la un hotel din Romania.Problema e că mi- au luat de 2 ori suma de pe card pentru aceeasi rezervare.Am sunat le- am spus și acum aștept să- mi dea înapoi...? (mai mult)
Buna, am si eu o intrebare. Casa de bilete iti poate da bilet daca nu ai buletin? Ms!
Pot calatori la 15 ani in UK cu un adult daca ambii parinti ii ofera procura? De ce acte mai am nevoie pe langa pasaport si procura?
Salut! Am si eu nevoie de ajutor. Stie cineva daca pot achizitiona vacante in afara Romaniei cu cardul Edenred de vacanta printr- un agent de turism? Si ce agentie de turism accepta acest card? M- am uitat...? (mai mult)
Am nevoie sa stiu daca la 15 ani pot trece vama fara insotitor, doar cu procura de la parintii si prietenii. Am inteles ca doar de la 16 ani se poate dar ma gandeam daca se poate totusi la vama in Ungaria...? (mai mult)
Ce oras va place cel mai mult dintre: Brașov, Sibiu, Cluj- Napoca, Alba- Iulia, Oradea, Iași și Timișoara?
Buna! Am o nelămurire. Am achiziționat recent 3 bilete de avion. Check in- ul a fost facut folosind datele de pe buletine. Serie- numar. Cand am descarcat biletele pentru a le scoate la imprimanta, ...? (mai mult)
Salut, stie cineva un site cu microbuze Belgia-Romania care sa te ia direct de la adresa? Vreau o firma serioasa cu microbuze de 8+1 nu cu autocarul. Multumesc
Buna ziua, am si eu o intrebare. Anul viitor as vrea sa merg in America si sa ma mut acolo definitiv, am citit ca daca te casatoresti cu o americanca devii si tu american, Intrebarea mea este pot...? (mai mult)
Care oraș credeti ca este cel mai frumos dintre: Iași Cluj Napoca Sibiu Oradea Brașov și Timișoara?
Ați vizitat careva județele Covasna și Harghita? Am auzit că sunt peisaje naturale super frumoase, dar ce altceva poți să vizitezi ca turist? Ceva recomandări? Fundiță. Mulțumesc
Unde credeți ca sunt plajele cele mai frumoase: Turcia Croația Cipru sau Grecia?
Bună ziua. care sunt pașii necesari de a obține o viza de America?
Care oraș credeti ca e mai frumos : Timișoara sau Oradea?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
IonelFlorianUrzica întreabă:
bunny1b întreabă:
Auricape întreabă:
annonimaaaa555 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
The Notebook
Ai urmarit cu sufletul la gura povestea incredibila de dragoste dintre Noah si Allie? Afla acum cat de multe stii despre acest film!