Dacă ai făcut pașaport de cetățean maghiar la consulatul maghiar din Cluj, dta ai dublă cetățenie, română și maghiară.
Astfel la urcarea în avion, te poți legitima cu un pașaport emis de poliția română, sau cu pașaportul dtale maghiar. Acesta a fost emis de statul maghiar, chiar dacă dta l-ai primit în Cluj.
Exact, am dubla cetatenie, dar am ales sa imi fac pasaport maghiar la Cluj, si nu am fost sigur cu tara emitenta. Va multumesc.
Dupa cum scrii, nici n-as zica ca esti ungur. Felicitarile mele pentru respectul adus limbii romane.
Mersi, pai am facut scoala generala in maghiara, iar liceul cu facultatea in romana. Deci vorbesc si romana si si maghiara la perfectie.
O curiozitate te rog.Scoala generala in Romania?
Am facut scoala generala in Romania, pe sectia maghiara.
Nu stiam ca e posibil asa ceva la o scoala statala. Mersi de raspuns.
De ce nu? Exista scoli germane, franceze, de ce nu si maghiare. Np
Nu prea pricep eu de ce tocmai alea maghiare lipseau din invatamantul romanesc dar mersi oricum.
Nu am auzit de pasaport maghiar facut in Romania, dar ignor asta, poate e vreun consulat sau alt chestie de care nu am auzit
ce e ABSOLUT CATEGORIC este ca NICI O TARA DIN LUME *NU* POATE EMITE PASAPORT AL ALTEI TARI... PUNCT!
deci, daca ai pasaport maghiar, atunci tara e Ungaria, NU ARE CUM SA FIE ROMANIA!
Pai este un consulat special, pentru ungurii din transilvania la CLUJ. DECI INFORMEAZA-TE. MERSI.
Pai, asta am scris, poate e un consulat de care nu am auzit
insa asta nu invalideaza ce am scris dupa aia, ca nici o tara nu POATE sa emita pasapoarte in numele altei tari
in plus, iti cam raspunzi singur(a), daca e consulat, atunci ala e consulat unguresc, deci apartine de Ungaria, deci tara emitenta e Ungaria
in alta ordine de idei, CHIAR NU SCRIE PE PASAPORT?!?
aici:
https://ivm.antenaplay.ro/thumbs/antena1/2019/01/12/3n0cnLbo7XY_2O.jpg
SCRIE MARE SI LAT, PRIMA LINIE DE SUS, ROMANIA, IN 3 LIMBI!
Mersi de raspuns. M-ai lamurit. Macar un raspuns pe subiect.
Cu placere!