Cel mai bine e sa te orientezi, sa vezi cam ce iti place, ca sunt o gramada de locuri in care poti ajunge cu 1500 euro. Eu te sfatuiesc sa intri pe http://www.idealtour.ro si sa selectezi tara care te-ar interesa si acolo gasesti tot ce vrei. Nu stiu cam ce ai prefera, exotic sau mai european, lux sau mai putin, tipul de masa... sigur o sa iti faca ceva cu ochiu. :)
GRECIA 7 nopti cazare in vila de 3***, transport inclus - la mare in Paralia Katerini costa aceste servicii in jur de 125 euro in iunie---vara cam 200---in septembrie iar cam 125 euro--in camera este aragaz, vesela poti prepara mincarea, alimentele sant ieftine sau 3 euro mic dejun si 7 euro cina. Eu am fost de doua ori si o sa merg si in anul acesta-----sau 350 euro-venetia,Milano,coasta de azur italiana si franceza,monaco,monte carlo,nisa,mont blank,Elvetia(Berna,Lauzane, Geneva), Austria, Budapesta.--in pret intra cazarea, mic dejun si transportul--super traseu-am fost anul trecut in septembrie si in anul acesta merg in iulie am si platit excursia. Daca te intereseaza scrie-mi si discutam locuri mai sant--in caz ca nu ai 18 ani stii ca trebuie sa fii insotit cu acte de la notar...cred ca stii.
Mama am vrut sa iti dau tie funda si am gresit.Mersi oricum
ValentinBugeac întreabă: