Eu zic asa, consider ca fiecare oras este frumos si civilizat in felul lui.Eu stand in Bacau nu as sta nici macar 1 data mai mult de 10 zile la bucuresti.acolo cred ca mor de spaima cate auzi la televizor ca se intampla.plus ca Bacaul este ca locuitori cat 1 sector de bucuresti.
Cel mai frumos oras din Romania dupa parerea mea este Timisoara. Mi s-a parut un oras linistit, civilizat, ceva ce in Romania nu ai sa mai vezi.
Cel mai frumos oras din romania este Timisoara, mi se pare un oras civilizat, curat si frumos.
Scz ca am spus de doua ori dar nu imi aparea ca am dat si am mai dat inca odata scuze
Mai veniti si prin Tulcea! este un oras minunat cu o delta minunata si mai ales acum avem cel mai mare si mai frumos ACVARIU din europa Daca nu ma credeti scrieti pe youtube Acvariu Tulcea si o sa vedeti
Sibiul, tin sa mentionez ca nu stau acolo dar mi se pare cel mai fain, acolo poti iesi si ziua si noaptea, este civilizat datorita nemtilor care isi spun cuvantul , poate este si Timisoara (cum au fost afirmatii) dar eu cand am fost ultima oara acolo toate soselel erau in constructii, si de condus prin oras nici nu mai vorbesc si poate pentru faptul ca au vrut sa ma insele la o casa de schimb valutar
LondonezuCristi întreabă: