| Plimbarescu a întrebat:

Care e cel mai frumos oras pe care il poti vizita in luna octombrie? Din tara sau din strainatate, voi sa imi spuneti.

Răspuns Câştigător
| Raiden a răspuns:

Madrid, Londra, Praga, capitalele europene.

100 răspunsuri:
| pwp a răspuns:

Cred ca Paris din strainatate.
iar din tara brasov, sibiu, sighisoara

| Ambassaderåd a răspuns:

Zi mai bine - tara decat oras Ok;) - Australia. si uite de ce;) http://www.yurock.net/breathtaking-photos/
sau... in Grecia- Plaja Navagio :X;). uite de ce;) http://www.yurock.net/one-of-the-most-beautiful-places-on-earth/

| simina a răspuns:

Din tara ca sa fie romantic este orasul Iasi si Timisoara si chiar superb Sighisoara iar din strainatate orasele din Spania, in special Toledo

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Koln frate

| irinairina a răspuns:

Puteti vizita Bruge(Belgia)... E un fel de Venetie.Merita vazut mai ales toamna.

| CrazySunshine a răspuns:

Roma(Italia); Paris(Franta); Venetia(Italia)

| EduardGa a răspuns:

Timisoara e un oras superb.
Parisul iti va oferi liniste si armonie. Atmosfera romantica se simte in aer...
Sper sa ajung de Craciun acolo.

| aqswdefrgthyjukilo a răspuns:

BALVANYOS

in inima muntilor, acum este mirific, este pe langa baile tusnad, si acolo fiind niste peisaje superbe toamna

| larisa12345678910 a răspuns:

Instambul

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ottawa, vancouver, tokyo, liege, lyon...

| damonsalvatorecnog a răspuns:

Londra, roma, istambul, paris, budapesta, salzburg, bruxelles, liege, anvers, shanghai(unde poti asista la expozitia universala), oxford, strasbourg, munchen, viena, praga, circuit in israel sau egipt, new york, washington, philadelphia

| laradio a răspuns:

Cineva tot da stupid la raspunsurile care includ Paris.Ar fi frumos sa spuna si de ce.

| r2d2 a răspuns:

Hmm. Kyoto! In lunile septembrie-octombrie-noiembrie artarii ruginesc si este o priveliste greu de uitat! Nu vei regreta, plus ca sunt multe lucruri de vizitat si merita!

| MMadalina a răspuns:

Vad ca majoritateaiti recomada orase din alte tari, insa eu cred ca si orasele din tara noastra sunt frumoase.
De exemplu Brasovul este un oras foarte frumos, mai poti vizita Clujul, Timisoara, Braila, Iasi. Sunt foarte multe orase care merita vizitatewinking

O zi buna>big grin

Stefan
| Stefan a răspuns:

Brasovul este cu adevarat un oras frumos.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Brasov

| Dizzydizz a răspuns:

Pai mie imi place mult perioada, vremea.Totul e nostalgic.Nu conteaza neaparat locul doar sa fie undeva care aminteste de acest anotimp;

| Marya_6352 a răspuns:

Dupa parerea mea cele mai frumoase orase din lume sunt si vor ramane si de acum in colo. Londra, Paris, Venetia.In tara cel mai frumos oras pentru mine e Brasovul

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Intern: piatra neamt, brasov, sibiu, timisoara
extern: klagenfurt, praga, viena

| petcuuuuuu a răspuns:

Viena, Praga si bineinteles Roma

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu as propune Londra este o perioada buna, toamna pe malurile Tamisei e superb,

| petcuuuuuu a răspuns:

Roma, Praga, Helsinki, Amsterdam

| Dulceata_1022 a răspuns:

Eu as merge in Grecia pe creta happy sau undeva la noi in tara

| gerasaslan a răspuns:

Oslo

| Erol21 a răspuns:

Paris:X

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vatra Dornei

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Brasov:X

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Paris

| bitek a răspuns:

Am fost anul trecut in perioada asta in scotia/edinburg si ce ti pot zice este ca... e o minunatie de oras! in stanga ai muntele iar in dreapta e oceanul iar undeva in mijloc edinburg! de ce ti zic ca e o minunatie? este un oras cu o arhitectura deosebita, ca asezare si ca puncte turistice! merita vazut ...acum nu stiu tu alegi!

| prynt a răspuns:

Sibiu...sau timisoara

Întrebări similare