Cel mai frumos oras pe care il poti vizita in luma octombrie este Paris,, Orasul indragostitilor,, sau,, Orasul luminilor,,
Am fost anul trecut in perioada asta in scotia/edinburg si ce ti pot zice este ca... e o minunatie de oras! in stanga ai muntele iar in dreapta e oceanul iar undeva in mijloc edinburg! de ce ti zic ca e o minunatie? este un oras cu o arhitectura deosebita, ca asezare si ca puncte turistice! merita vazut ...acum nu stiu tu alegi!
3u aSh` cred`e ca e PariSul un oraSh ft... frumos si foarte romantic shin`ca toamna kad frunzele si inca e mai frumoS`
Paris este cel mai frumos oras toamna, primavara cit si vara si iarna mereau aces oras e minunat te surpeinde prin frumusetile lui
Londra, roma, istambul, paris, budapesta, salzburg, bruxelles, liege, anvers, shanghai(unde poti asista la expozitia universala), oxford, strasbourg, munchen, viena, praga, circuit in israel sau egipt, new york, washington, philadelphia
Cel mai frumos oras cred ca este Parisul, mai ales in luna octombrie, intr-o atmosfera romantica de toamna...
Depinde la noi poti vizita Brasovul care este foarte curat si foarte frumos. Iar din afara recomand Roma, Paris
Dupa parerea mea cele mai frumoase orase din lume sunt si vor ramane si de acum in colo. Londra, Paris, Venetia.In tara cel mai frumos oras pentru mine e Brasovul
Ce e cu voi oameni buni? cel mai frumos oras din tara este Dorohoi, din europa Paris si din lume Dubai! CLAR... lol
Puteti vizita Bruge(Belgia)... E un fel de Venetie.Merita vazut mai ales toamna.
Elvetia sau paris atata pot sati zic mai multe nu stiu ca eu sunt un baiat de 15 ani si mai mult nu stiu ati dai seama
fratiikaramazov întreabă: