| Ciocinta_Alexandru_1976 a întrebat:

Care e TARA în care e cel mai frumos sa mergi la MARE?

9 răspunsuri:
| Simpatic a răspuns:

Cea mai frumoasa nu stiu care este, cred ca tine de subiectivism mai mult, mie mi-a placut in Antalya pentru relax si chill si Ibiza pentru distractie.
Cele mai frumoase care imi vin in minte acum ar fi Bahamas si Rep.Dominicana, eu in astea as merge.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Maldive, Philippines, Bali pe acolo pe undeva

| Drimmero a răspuns:

Greu de zis, dar cred ca in top sunt cum au zis si cei de mai sus: Maldive, Indonezia, Filipine, as mai adauga Italia, Grecia, Spania care au frumusetea lor, plajele 'salbatice' ale Braziliei, partea vestica a SUA unde-s toate statele alea misto, inclusiv Los Angeles, cate n-or mai fi prin lume.

| Catrice a răspuns:

România,mamaia,vama,Costineștihee hee

| johnnny123 a răspuns:

Nu exista "tara in care este cel mai frumos sa mergi la mare" asa cum nu exista "cel mai frumos om din lume" sau "cea mai buna mancare din lume".

Exista zeci de mii de locuri extraordinar de frumoase in lumea asta si este imposibil sa stabilesti ca unul dintre ele este "cel mai frumos".

| Werrich a răspuns:

Boracay White Beach, Philippines, e pe locul 1 in topul celor mai frumoase plaje din lume.
https://whitebeachdeboracayph.com/

| Yuoia a răspuns:

Noua Caledonie. Apa limpede, vezi toate vietatile din apa.

| FreddieM a răspuns:

Risc un raspuns subiectiv. Spania as zice, mai precis Insulele Canare si Mallorca.
Apoi sud Italia, Puglia, Sicilia.
Sigur mai sunt si altele, poate alti useri care au fost pot recomanda.
Cheers

| Alexnix1 a răspuns:

Grecia sau una din tarile din nord