Fara niciun fel de aluzie, dar Romania este cea mai frumoasa tara din UE, atata doar ca la noi nu este promovat turismul pe cat ar trebui. In rest, avem o tara cu adevarat superba.
Nu mă pot decide între Regatul Unit şi Portugalia. Sunt superbe amîndouă!
Seară faină! :*
Belgia
Combinatie de Sibiu, Brasov si Bucuresti
Preturile sunt mega mari. Te golesc de bani!
Cred ca daca ar fi mai educata Romania ar fi deoarece nici o tara din ue nu are ce avem noi in fine daca e so luam asa cred ca Italia
Ce avem noi şi alte ţări din UE n-au? Ţigani?
Nici o tara din ue nu are campie deal mare si munti la un loc+ ca avem si cea mai mare parte din dunare deci... nici o tara nu are atatea numai ca alalte au educatie si Patriotatism
Şi cu ce ar trebui să mă încălzească pe mine faptul că România are atâta câmpie şi Dunăre? Oricum nu ştie nimeni să le valorifice la adevărata lor capacitate.
Nici macar nu-i meritul românilor că s-au născut în acest mediu geografic, deci nu văd de ce aş fi mândru ce ceva ce nu-i realizat de noi.
Ok intrebarea era care e cea mai frumoasa tara din UE nu care e cea mai educata tara. bine asta depinde de obicei care e mai aducata e mai frumoasa dar eu am spus ca e Romania deoarece m-am referit la natura daca am ingrijio si noi un pic...
Stai liniştită, că nici la frumuseţe geografică, fără oameni, tot nu suntem cine ştie ce.
Sunt destule ţări în Europa mult mai interesante din punctul ăsta de vedere.
Toate tarile sunt frumoase in felul lor.Franta,Spania,Anglia,Italia,Romania,Austria,Germania,etc.
Germania de departe.
Are orase splendide, sunt foarte civilizati, sunt foarte curati. Pe strazi nu vezi un colt de hartie. Sunt cinstiti.
Sunt ce-i mai dezvoltati economic si nu numai. A doua mare putere in lume dupa SUA ca si dezvoltare.
Si noi avem o tara foarte frumoasa, cu obiectiva turistice naturale mult mai frumoase ca alte tari din toata lumea asta, dar stam prost din punct de vedere al dezvoltarii economice si etc.
Ce-mi plac glumele seci.
Pa la ultimele statistici e ca franta si Italia... poate si Olanda... funda? ]