Nu cred ca exista cel mai frumos judet din romania...fiecare are ceva deosebit...natura este spectaculoasa in felul ei, si in plus gusturile fiecaruia dintre noi difera... unuia ii place la munte, altuia la mare...etc etc... mie personal imi plac judetele arges si neamt cel mai mult
Mehedinti, parcu national Portile de fier, manastirea Sf. Ana, Orsova, Piciorul Podului,
Intrebarea a facut sa fim subiectivi.Bineinteles ca toti vor spune judetul lor.Toate sunt frumoase in felul lor si vad ca ne mandrim cu asta.
Cel mai frumos judet, nu stiu, probabil pentru fiecare cel in care se gaseste locul natal, in schimb putem VOTA pentru orasul cel mai VERDE al Romaniei http://va-invit-sa-cream-un-blog.blogspot.com/......l-cel.html
@
Normal ca fiecare isi va preciza judetul in care traieste ...toate judetele din Rominia sunt frumoase in felul lor, toate sunt incarcate de cultura si legende.ASTA FACE SA AVEM CEA MAI FRUMOASA TARA!
Din punctul meu de vedere Mehedinti(are parcu national Portile de fier, manastirea Sf. Ana, Orsova, Piciorul Poduluilui Traian, pestera Topolnita, podul lui Dumnezeu, etc)
Judeţul Mehedinţi, ca parte componentă a vetrei de locuire în care poporul român şi-a înscris permanenţa şi continuitatea are o bogată istorie. Pe teritoriul judeţului, s-au succedat de-a lungul mileniilor, corespunzător legilor obiective ale dezvoltării istorice, orânduirile sociale cunoscute în istoria umanităţii, acumulându-se o bogată civilizaţie materială şi spirituală.
Mie cel mai mult imi place CLUJ..............dar fiecaruia ii place judetul in care sa nascut si romania nu este construita dintr-un singur judet deci toate sunt deosebite intr-un fel
Neamt, eu sunt din Vrancea, uff, toata Romania este frumoasa de la munte pan' la mare... se pare ca D.na Elena Udrea doreste prin proiectele dumneaei sa valorifice Romania...