Oriunde numai loc de scaldat sa fie - vara.
In rest, la fel... oriunde, numai munte sa fie.
Intotdeauna zone montane.Sunt indragostita de munte, nimic nu se compara cu drumetiile montane...
Prefer locurile cu istorie sa am ce sa vizitez si sa fotografiez.
Apoi prefer singuratatea si un local select pentru cina. Nu imi place aglomeratia si cand plec o fac sa ma relaxez si sa vin cu bateriile incarcate, nu sa ma intorc mai obosita.
Amsterdam a fost una dintre destinatiile preferate.
De obicei locurile cu putina aventura si in care descoperi lucruri noi..adica muntele pr ca sunt indragostita de el.
Cred ca oriunde e bine.numai sa fii cu peroana iubita, dar in special mi-a placut in paris, are ceva in plus fata de munte si mare.si sa nu mai spunem de mancaruri(delicioase).
Muntele! poti asculta sasaitul apei, asculti cantecul pasarerelor, in general, te poti bucura de multa liniste!
Grecia, in insula Thassos.Este superb si imbina muntele cu marea.Asa le poti avea pe amandoua.
Grecia,in insula Thassos.Este superb si imbina muntele cu marea.Asa le poti avea pe amandoua.
Grecia,in insula Thassos.Este superb si imbina muntele cu marea.Asa le poti avea pe amandoua.
Daca vrei in romania...pe litoral daca vrei in alta tara pai nu stiu in Franta...gandeste-te si tu uitate pe net la poze din diferite tari si o sati placa una te asigur
anonim_4396 întreabă: