Sighișoara sau Sibiul. Când pașii mei micuți calcă prin acele locuri mă simt ca-n altă țară, ca-n Germania.
La Alba Iulia ai fost?
Nu,dar mi-aș dori.
Sa mergi neaparat sa vezi Cetatea Carolina. E mai mare si mai frumoasa ca cea de la Sighisoara.
Mulțumesc.
Sibiul este un oras superb, unu din cele mai frumoase orase din Romania dar n-as putea spune ca este cel mai frumos. E adevarat ca s-a facut multa propaganda pentru zona aceea dupa anul 2007 dar in esenta ramane un oras mic si inghesuit. E adevarat ca centrul istoric este superb si organizarea orasului da clasa. Mai este si arhitectura cladirilor pe care o regasim doar in ardeal si care are influente occidentale.
Nu exista orase foarte frumoase in Romania punct. toate au ceva care le strica absolut toate, si e enervant pentru ca sunt minim 5 foarte faine, in opinia mea toate sunt pe un loc 2 si asteapta o schimbare dar care probabil nu va veni niciodata
Ba nu. De exemplu in Calarasi, Oltenita sau Rosiorii de Vede n-am reusit sa gasesc nimic frumos. Si astea sunt doar cateva exemple...
Tu nu ai găsit nimic frumos dar poate altcineva vede frumos ceea ce tu nu vezi( nu îți place) ce imi place mie, ție e posibil sa nu îți placa. Toți avem gusturi diferite.
Asta asa e dar chiar nu cred ca cineva ar putea compara Calarasiul cu Brasovul sau Timisoara. Indiferent ce frumuseti ciudate admira el.
Sunt fel si fel de oamenii, uni mai ciudati ca ceilalți.
Dupa parerea mea... Sibiul este cel mai frumos. E curat, plin de istorie, iar muzeul Brukenthal e mirific! Mi-as dori sa ma fi nascut acolo! :3
Si mie imi place Clujul cel mai mult.
Brasovul e cam la egalitate cu Sibiul avand atuul ca este chiar in munti spre deosebire de Sibiu si este mai mare si mai aerist. Sibiul are o arhitectura parca mai frumoasa.
VisătoareaDePeLună întreabă:
Latinmoon întreabă:
Daria întreabă: