Durau sau oriunde la munte este frumos. Sunt locuri superbe si in Romania dar datorita faptului sa nu sunt corespunzator promovate nu se stie de ele. Inainte de a merge intr-o tara straina ati vazut tot ce se poate vedea in tara natala?
Noi cand nu avem treaba mergem la Russe in Bulgaria(se trece granita doar cu buletinul)Acolo te vei intelege cu oamenii si nu e mare diferenta dintre Romania si Bulgaria.Russe este un oras foarte frumos daca ai timp sa mergi o data pana acolo.Si mi se pare un oras mult mai curat ca Giurgiu, si mult mai bine amenajat. Aa...si vei intalni magazine de haine pe care la noi nu le-ai vazut pana acum...
Daca iti place muntele, o varianta ar fi si Cheia in Prahova, comuna Maneciu, e superb......sau putin mai sus la Muntele Rosu, si mai frumos....chiar se merita. Daca treceti vizitati si barajul din Maneciu Ungureni.
Hmm... Russe mai curat decat Giurgiu? Frate, dar tu ai aterizat in Russe fix in centru? Nu ai vazut ce nasol e la periferie, ce panarame isi ridica fusta in fata masinii seara? Numai curat si frumos nu e! In centru sunt de acord cu tine, magazine ok, restaurante misto, cafenele dragute, dar e normal.. e al treilea oras ca marime in Bulgaria. Scuze ca s-a deviat discutia, dar nu puteam sa nu zic nimic. Daca esti din Bucuresti si mergi in Giurgiu vei observa ca este mult mai curat. Si sa-ti raspund si la intrebare... merita sa mergi la munte in zona Bran sau in Maramures, Bucovina...
Eu am fost aici cu fetita mea si am fost mai mult decat incantata... e de vis... take a look...si zi-mi te rog cum ti se pare... Oamenii sunt extraordinar... dna bucatareasa e fenomenala. e ff curat... E MINUNAT! enjoy : http://www.pensiuneavalahia.ro/
Unde poate fi mai placut decat in Delta Dunarii?
Apa, peste, liniste. Dar depinde daca esti sau nu iubitor de delta. Te rog sa vizitezi site-ul www.stancadunarii.ro
Mult succes.
Stefi52 întreabă: