Stau pe acasa, putina muzica, putina curatenie. Mai tarziu s-ar putea sa merg la munca.
Stau in pijamale pana tarziu...asc muzica, si mai tarziu cred ca ma voi intalni cu prietenii. tu cf
Este o zi fara soare, nu prea iti vine sa pleci de acasa, ascult muzica si astept sa fac o vizita la niste prieteni, sa ne bucuram de viata.
Este o zi fara soare, nu prea iti vine sa pleci de acasa, ascult muzica si astept sa vina in vizita prietenii mei, sa ne bucuram de viata.
Am fost mai devreme cu familia la cumparaturi, acum mai stau cateva ore acasa, ascult muzica mananc popcorn. Si diseara la 7 o sa ma duc la ziua unei fete
Acum fac curatenie. ies cu fetele pe la 4 si ceva iar la 8 incepem sa ne pregatim pentru club
Avand in vedere ca m-am trezit la ora 11 jumate, trebuie sa ma grabesc sa calc ditamai teancul de haine pana sa plec cu ai mei la patinoar, acolo la mall cotroceni, sa vedem cum e si sa ne intalnim cu niste prieteni. Dupa asta, nu stiu...cred ca voi sta in camera si voi medita pana adorm...
Ei bine cred ca sunt cam cea mai harnica de pe aici
Scoala. teza la matematica, 2 ore de sport, engleza + o ora de canto
am venit acasa cateva treburi. si cam atat!