Cea mai atragatoare statiune turistica de la Marea Neagra e ste ''Nisipurile De Aur ''din Bulgaria, situata la 19 km de Varna.
In ultimul timp s-a investit mult la Mamaia si arata aproape ca si cele din strainatate. Si la Neptun si Saturn este destul de frumos.Mangalia de asemenea este tot mai atragatoare.
Albena e demna de luat in seama pentru plaja si calitatea serviciilor, dar e genul unde mergi cu all-inclusive (sa zicem genul mai familisti ). Byala cred ca va fi o alegere buna dupa ce termina amenajarile, iar Nesebar merita o vizita doar ca sa vezi imprejurimile. Sunt si campinguri frumoase pe malul marii, cel putin in Bulgaria.
In Turcia sau Ucraina sunt iarasi locuri superbe pe care as vrea sa le vizitez odata.
La noi, in mare parte statiunile comuniste sunt deja cunoscute si nu isi merita banii. Serviciile, ambianta, uzura plajei arata dezinteres fata de optiunile din jurul Romaniei. Dar fiind la indemana bucurestenilor pentru un week-end raman inca solicitate. Nu stiu cum e la Corbu, am observat ca deja se merge acolo, din poze plaja arata binisor. Totul insa ramane chestie de gust, mai ales cand te gandesti cati se duc la 2 mai sau la vama veche si mai sunt si un pic ranchiunosi unii fata de altii
Neptun, Olimp, Mamaia sunt in topul statiunilor, dar fiecare cu gustul si cu aprecierea lui.
Dyuu întreabă:
rtbmncvlopasdf întreabă: