Nu il am pe al lui miley dar til pot da pe al adelei popescu(adela_pop43) si a lu mirela banica cae e blonda suprema de la te pui cu blondele (mirelabanica). pup sunt adevaraate 100% funda plzzzzzz
Miley nu are id, ci are MSN(ca un fel de id) dar pe acela il stiu doar rudele ei.inafara de MSN are facebook,
Sper ca te-am ajutat~!
Fundita ?
Tu chair crezi ca poti face rost de adevaratul id? Sunt destui care isi fac iduri cu numele unor vedete ca miley si se dau drept ei.Aia sigur n-are timp ca sa-si bage in lista toti fanii.Mai bine incerci pe Twitter.
Esti fan miley cyrus/hannah montana nu? pai miley nu are id. Poate te-o mai pacalit fani miley cyrus dar de fapt nu e ea cea reala.Nu are id, sau daca a avut cred ca si l-a sters din cauza fanilor.
Nu are id.
Nu are Id de mess, dar are pagina de facebook.sunt multe fete care zic ca au idul lui liley si care zic ca au primit web`ul dar toate mint
Eu am unul skate_hope dar nu stiu daca e adevarat nu cred mie nu-mi raspunde dar unele colege au spus ca lor le-a dat wedul.In fine inceaerca si vezi
Nu are scuze ea e pe facebook si e engleza sau americana nu e romana scuze funda?
PisoiasPufos întreabă:
Moto4562466 întreabă: