Mie imi place la nebunie la Targoviste spre Fieni in Raul Alb de sus. Asa priveliste e rar sa vezi, si putin populata.
Incerca zona Ardealului eu am stat la Tusnad si de acolo zup cu masina la lacul sfanta Ana, fuguta la Vulcanii noroiosi, Lacul Rosu si cheile Bicazului in alta zi, Sighisoara in alta, Apoi Maramuresul cuplat cu Bucovina, sa nu uit de Voineasa cu cheile Lotrului etc
Cea mai frumoasa zona tursitica si protejata prin lege este pentru mine Rezervatia DIn Muntii Retezat-Godeanu. Este superb acoloo iti remonad sa te duci sa vizitezi pentru ca merita toti banii
Eu imi laud zona: Mehedinti... avem cetatea medielvala a severinului, muzeul de arta, muzeul portile de fier, palatul cultural Theodor Costescu, dunarea, zona cazanelelor, clisura dunarii, podul lui Dumnezeu, chipul lui decebal sculptat in munte, piciorul podului lui traian...etc etc. e o frumusete
Sunt de acord cu moiadela, dar sa nu uitam nici de valea Ariesului, deMuntii Apuseni sau de valea Jiului... Fagarasul...
Drum bun si vacanta placuta!
Romania e foarte frumoasa numai ca noi nu stim sa pretuim asta...pacat de atatea locuri frumoase...
Stiu eu un loc superb prin N-E Transilvaniei. este o comuna : Lunca Ilvei, la 50 km de orasul Nasaud jud. BN. am fost acolo la cabana bolovanu si de acolo poti face trasee pe valea mariei si tihuta. poti cauta despre ea pe net
Nu mi-o lua in nume de rau, dar - daca-ti spun - in cinci luni va fi plin de PET-uri, pungi si cutii
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: