Imi doresc, ca sotul meu sa-si gaseasca un loc de munca sigur,(chiar daca ar avea un salariu mai mic), ca sa am mai mult timp pentru copilul meu, e dureros pentru mine cand vin seara acasa (dupa 12 ore de munca)si copilul vrea sa ne jucam, iar eu sunt ca si cum m-a batut cineva cu un par! ma doare tot corpul. poate unora li se pare absurda dorinta mea, dar fiecare cu dorintele lui!
Sa fiu sanatoasa, sa reusesc sa termin casa si sa ma mut si sa treca o data criza asta economica pentru ca deja m-a stresat la maxim.
Acum? In acest moment? Sunt singur acasa si mi-am gatit de mancare si m-am fript la deget, vreau doar sa-mi treaca usturatura pe care o simt le fiecare atingere de tasta
Dulceata, fii tare! sotul tau va ajunge sigur teafar si nevatamat la destinatie, d-zeu va avea grija, si mai ales ca zborul e scurt 3 ore si jumate (aproximativ)
Acum? sa mai fie un loc liber pentru excursia in care vreau sa merg cu prietenii...
pff... ce bine ar fi...
Sanatate multa multa, deja e in curs de mi sa implini cea mai mare dorinta a mea care o asteptam de ceva ani.
Ca eu si fam sa fim sanatosi, sa-mi termin scoala, si sa obtin jobu care mi-l doresc.
Sa ma apuce o vrednicie ca sa ma ridic de pe scaun si sa pun mana sa deretic prin casa.