Sibiu, Viena, Praga, Munchen, Copenhaga. Prefer Europa, în special Europa germanică şi Transilvania de la noi. Ador Austria, Elveţia, sudul Germaniei, Danemarca şi Suedia. America e prea artificială şi superficială.
Nu sunt in ordine dupa preferinte
L. A; NewYork; Washington D. C; Boston; Seattle; Viena; Paris; Roma
L. A, New York, Atena, Tokyo...aici as vrea sa ajung, nu pot sa le numesc preferate pentru ca nu le-am vizitat si ce stiu despre ele am citit in carti, poze, movies...
L.A, New York, Atena, Tokyo...aici as vrea sa ajung, nu pot sa le numesc preferate pentru ca nu le-am vizitat si ce stiu despre ele am citit in carti, poze, movies...
Nwe York, Las Vegas, Paris, Roma, Atena, L. A(stiu ca e si un cartier cu acelasi nume tot in zona aia ), Miami:X, toate din Hawaii, ce tine de Insulele Bahamas, si Queensland Australia (tot un fel de paradis al surffului si al vietii nocturne)
Atlanta, Vancouver, Stratford, Londra si New York este "my all-time favorite "
Si apropo...ai fost tu vreodata in L. A? nu cred. Hai sa-ti zic eu ceva, este foarte murdar mai ales Hollywood iar oamenii care traiesc acolo sunt nesimtiti.
Los Angeles si New York :X:X:X:X:X:X:X:X:X:X am rude care locuiesc in Los Angeles printre care si doi verisori :X:X
iwannabeperfect întreabă: