Depinde cu cat timp inainte il iei si unde faci escalele oricum ajunge undeva la 2000E
Http://www.skyscanner.ro/......-nord.html iti poti calcula in functie de data plecarii
Sa iti faci o idee, un zbor Cluj Napoca-Washington e in jur de 3000 E daca maine e cumparat biletul iar zborul de 20 ore e peste 10 zile
Cel mai bine este sa cauti pe internet, pentru ca depinde de zona in care vrei sa ajungi si de timpul peste care vrei sa ai zborul. De exemplu, o rezervare facuta din timp pentru un zbor ce va avea loc peste o luna, va fi mai ieftina decat una pentru o calatorie ce va avea loc zilele urmatoare.
Daca cumpar bilet cu 6 luni inainte...si sunt stundent am o reducere? Eu zic ca e 1500 de lei toate cheltuielile si ambasada tot. A plecat un prieten de liceu in america si nu a platit 3000 de euro, mult ma putin cam 250 de euro maxim. Eu vreau sa ajung in new york. Va rog frumos sa fiti putin mai expliciti, multumesc!
Eu cred ca in america ajungi in maxim 4 ore eventul 6, 9 ore... nu 20 de ore ) In cat timp ajungi in america plecare din Bucuresti aproximativ?
Cum sa dureze numa 9 ore
anonim_4396 întreabă: