Trebuie sa ajunga in maxim 2-3 zile.
Trebuie insa sa stii de unde ridici coletul, ce firma de transport, etc.
Daca e prin posta normala, iti va veni acasa un anunt de la mesagerie ca ai primit un colet si ca trebuie sa il ridici.
Daca este printr-o firma de curierat, trebuie sa stii care, unde are mesageria (magazia, depozitul) si sa ai un numar al coletului (pe care ti-l spune persoana care ti l-a trimis).
Depinde prin ce mod a fost expediat :
curier rapid, cale ferata, pat avion, autocar, etc.
Cu avionul maxim 3 zile, cu autocarul maxim 5, la fel si cu trenul.
Dureaza insa pana te anunta ca ai prinit coletul ( de la caz la caz prin posta sau telefonic).
Oricum ar fi maximum este o saptamana.
Depinde,dar poate dura de la doua saptamani pana la o luna...
Pai a trecut deja 1 sapt....cu zilele lucratoare deci sapt.asta ajunge nu?
Cum a fost expediat?
Repet : cu avion, autocar, etc.
Autocar nu cred ca avion autocar
Da ma 1 an
Dar ce, vine din Australia cu vaporul sa faca o luna?
Sau poate din Spania cu bicicleta!
Asa da, s-ar putea sa dureze o luna.
Oricum sapt asta ajunge nu? ca au trecut deja 7 zile lucratoare... prin POSTA e trimis
Ajunge cu siguranta.
Daca nu primesti instiintare acasa, pe joi-vineri du-te la posta si intereseaza-te.
Exista posibilitatea sa se fi ratacit.
La cum "functioneaza" toate in tara asta, nu e nimic de mirare.
S-a mai intamplat.
E joi si nici acum nu a venit
Pardon, e miercuri!
Ti-am spus, da o fuga pana la posta si intereseaza-te, sau afla un numar de telefon unde poti intreba(asta deca stii de ce oficiu postal apartii).
Eu am primit un pachet din Italia, care adevarat e mai aproape, in patru zile, tot prin posta.
De aia iti zic sa te duci sa te interesezi.
Doamne scuze dar sunt trist acuma nici tel nu am oare ce s-a intamplat... of
stie!
Of ce?! "stie"?
Mai ajunge?
Ti-a raspuns Deliuta44.
Deci poate dura destul de mult.
Trebuie sa ajunga in maxim 2-3 zile.
Trebuie insa sa stii de unde ridici coletul, ce firma de transport, etc.
Daca e prin posta normala, iti va veni acasa un anunt de la mesagerie ca ai primit un colet si ca trebuie sa il ridici.
Daca este printr-o firma de curierat, trebuie sa stii care, unde are mesageria (magazia, depozitul) si sa ai un numar al coletului (pe care ti-l spune persoana care ti l-a trimis).
Cei de la E-mag mi-au trimis telefonul(din Romania in Romania in 2 saptamani deci...)
Dureaza aproximativ o luna
dupa il trimit la triaj la posta centrala durata: 1-2 saptamani
dupa de acolo il duce in orasul tau 3 saptamani dupa de la posta orasului triaj 2-4 zile si dupa la posta de care apartii si dupa la tine
Cum sa dureze 1 luna am fost la posta si au zis max.10 zile))))
Mama mi.a trimis un pachet din Spania si intr.o luna a sosit deci daca stii mai bine nu puneai intrebarea asta prosteasca
Dar aia de la posta au spus ca dureaza 10 zile!