Din cate stiu 20 kg bagaj cala + 5 kg xel de mana... tot ceea ce depaseste se plateste ( intre 5 si 7 euro/kg functie de cantitate)
In orice avion, iti este permisa un bagaj de 20 de kg / persoana, iar daca bagajul depaseste acest barem, vei plati in plus, pentru orice kg, pe care il depasesti; este si o limita de care trebuie sa ti cont.
Depinde de cursa si de transportator...bagaj de cala peste 20kg platessti fiecare kg in plus...bagaj de mana max 8 kg...asta din cauza spatiului foarte redus al compartimentului de bagaje...
Eu mi-am luat Sambata bilet de la blue air ai voie 20 de kg si peste20 pana la 32 kg platesti 7 euro pentru kg bagaj de mana ai voie 7 kg
Matusa mea a fost acum cateva zile cu Blue Air si am inteles intre 20 kg si 30 kg iar max la cel de mana 5 kg
E in facut de clasa. oricum 20 la cala la economic si 5(merge si 7) de mana dar nu ti l cantareste nimeni de obicei dar sa nu para chiar f mare
Buna.Mi-am cumparat bilet de avion blueair am platit o taxa pentru bagaj de cala de15 euro si mi-a zis ca am voie la plecare 10 kg iar la intoarcere 30 kg. Dupa cate am auzit cand pleci poti sa ai 20 kg de ce eu am voie doar cu 10 kg?
Deyne întreabă: