anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce faci daca ramai intr-o tara straina fara acte si bani?

10 răspunsuri:
daniela
| daniela a răspuns:

Incerci sa contactezi ambasada prin intermediul politiei locale ambasada Romana din acea tara.

| DaRlInGiLuSiOnS a răspuns:

As cauta o sectie de politie inainte sa se insereze sau as cere sfatul unui om in varsta sa ma ajute sa ajun la sectia de politie... daca nu m-ar lua nm in calcul as fura ca asa mar cauta politia pe mine nu eu pe eilaughingsi leas explica fain frumos de mintit nu cred ca ar crede pol ca mint pentru ca ar vedea ca n-am nici acte la mine

| dulshe a răspuns:

Mas duce la politie(daca as sti sa vorbesc).

| Ben. a răspuns:

Mergi la ambasada tarii a carui cetatean esti.

| maryana5 a răspuns:

eu o sa-l continui pe @gyzzard:daca nu sti unde e cea mai apropiata sectie de politie... te duci la primul om de pe strada pe care il intalnesti si ii mimezi (ptc nu sti limba) un nebun silly asa va sti ca vorbesti de el si te va baga in comawinking tu ajungi la spital acolo unde vine un politist sa-ti ia declaratiawinking
si asa ai ajuns la sectia de politie care te duce la ambasada tarii care te trmite in scaun cu rotile acasa. thinking hmmm morala? confused
NU PLECA IN TARI STRAINE!

gyzzard
| gyzzard a răspuns:

Te duci la ambasada tarii tale. Daca nu sti unde e ambasada, sau esti intr-un oras fara ambasada, te duci la cea mai apropiata sectie de politie.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mas pune sa cerseschappy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu pot sa-ti explic, dar nu mi s-a intamplat asta niciodata in strainatate.Gaseste un barbat bogat sau o femeie, care poate sa te ajute.

| sorin a răspuns:

Cer azillaughing

| Mo a răspuns:

Mori de foame!