Eu is la filologie engleza si avem destule materii (numai scapam de ele
iti zic ce materii fac si cate ore avem pe saptamana
2-istorie
2-mate
2-fizica
2-geografie
2-TIC
2-Franceza
2-Logica
4-Engleza
4-Romana
1-Religie
1-Desen
1-Sport
1-Chimie
1-Latina
1-Muzica
1-Biologie
si Tezele se dau din Engleza, Romana, Latina, Istorie/geografie
iar din clasa XI Mate, fizica si chimie sunt "aruncate la gunoi" da se vor inlocuii cu Psihologie, Filozofie si cred ca si Sociologie
La filologie intensiv engleza? Se fac orele ca de la filologie normala numai ca ai mai multe ore de engleza.
La filologie se fac cam 4 ore de romana, 2 de matematica, 2 de fizica, 1 de latina (la care o sa dai si teza), 1 de chimie, 2 de geografie si 2 de istorie, vreo 3 de engleza, 2 de franceza, plus logica intr-a 9, psihologie intr-a 10, economie a 11, filosofie a 12. Celelalte materii(religie, desen, muzica etc)se fac cate 1 ora pe saptamana.
Numai bine
Faci cam toate materiile numai ca faci doar 2 ore de matematica.In schimb echilibreaza balanta orele de romana si engleza care parca sunt mai mult decat in generala cu o ora.
Gasesti toate toate informatiile aici : http://www.cnpr.warpnet.ro/romana/uman_filo.html, toate materiile care le faci si materiile care le ai ca optiuni, cate ore ai pe saptamana din fiecare materie, cate ori ai in total pe saptamana, SUCCES!
Pai la filologie faci Limba romana cam in fiecare zi, engleza si franceza de 3 ori pe saptamana, latina de 2 ori pe saptamana,o ora de educatie pentru sanatate, chimie odata pe saptamana, istoria si geografia de 2 ori pe saptamana, fizica si matematica tot de 2 ori pe saptamana dar vei face doar a 9-a si a 10-a(Intr-a 11 am facut un obiect numit Stiinte)religia,muzica, desenul odata pe saptamana, logica.psihologie,economie,filosofie de 2 ori pe saptamana,educatia fizica la fel, religia, educatie antreprenoriala informatica odata pe saptamana.
Funda please?
La filo?
romana,engleza,fraceza,matematica,fizica, latina, chimie.
din a 10a sau a11a nu mai faci matematica:d.
nu mai stiu sigur:d
Pai faci Engleza, inca doua limbi straine, ma refer la romana si inca ceva, de exemplu : engleza, roamana, franceza sau germana, muzica, desen si cam atat cred.