Archashon e cel mai frumos loc care l-am vazut in viata mea http://sandt-associates.com/France%202005/Bordeaux/002-Archachon%20Bay.jpg
Hmm...in afara de orasul in care locuiesc, mi-a mai placut mult si Bucurestiul, insa ce nu mi-a placut a fost ca este ft aglomerat si cu greu poti gasi un loc de parcare...
Nu am fost plecata in afara tarii, dar am vazut imagini cu aceste orase care mi s-au parut extraordinar de frumoase.
-Delft; Olanda
-Inverness; Scotia
-Bruges; Belgia
-Londra; Anglia
-Amsterdam; Olanda
-Copenhaga; Danemarca
-Edinburgh; Scotia
-Glasgow; Scotia
-Antwerpen; Belgia
-Paris; Franta
-Los Angeles; California
-New York; S. U. A
-Paris; Franta
-Moscova; Rusia
-Antlanta; Georgia
-Antalia; Turcia
-Ankara; Turcia
-Istanbul; Turcia
Nu este aceasta ordinea, dar toate imi plac, indiferent ca nu am vizitat nici unul dintre ele.
Din Romania, imi place Sighisoara, Bucuresti, Timisoara, Alba-Iulia, Suceava, Sibiu, Brasov, Tulcea, Targoviste, constanta dintre care am vizitat Suceava, Brasov, Constanta, Tulcea, Bucuresti si Targoviste.
Imi cer scuze ca nu am zis numai orasele pe care le-am vizitat. Iar daca nu vrei, nu lua in considerare raspunsul meu...
De la noi... Cluj-Napoca, Sibiu, Timisoara.
Din afara pe primul loc Londra:X apoi Istanbul, Budapesta, Oxford, Woodstock
De departe Paris e cel mai frumos pe care l-am vazut.
Altele care mi-au placut Geneva, Viena, Lucerna...
Atena (Grecia), Thesaloniki (Grecia), Haifa (Israel), Ierusalim (Israel), Cairo (Egipt), Bruxelles (Belgia), Munchen (Germania), Budapesta (Ungaria)
Din tara: Brasov, Cluj, Targu-Mures, Piatra-neamt, Constanta, Sibiu, Timisoara
De afara:Amsterdam, Paris, N. Y., Istanbul.
In tara, orase frumoase sunt:Sibiu, Cluj, Oradea, Tg Mures, iar afara Zurich (Elvetia)unde am fost de mai multe ori.
Am vizitat pana acum : Bacau, Sibiu, Tg mures, piatra neamt, arges, bucuresti, ploiesti si constanta.
Dintre toate cel mai mult mi-a placut Sibiu si Bacau...
Sibiu m-am indragostit de orasul ala :X si Sighshoara :X am atatea amintiri frumoase acolo
Pai de la noi Brasovul pentru ca aici locuiesc, iar din afara Viena, Londra, Atena, Berlin, Paris.
Nu am calatorit foarte mult dar in Romania imi plac orasele ce pastreaza cate ceva din epoca medievala... Targoviste , Sighisoara, Sibiu. Din afara: Egiptul (pentru piramide si tot ce tine de egiptul antic)
Parisul(pentru muzeul Louvre)
Roma(pentru Colloseum)
Scotia