E unul din orasele mele preferate! Imi place foarte mult Piata Muzeului, Galeriile Fortuna si mai ales fastfood-ul ala de langa.
Si pentru ca ai zis "Cluj" si nu "CLuj-Napoca", imi permit sa spun ca imi place si Turda, Fundatia Ratiu si mai ales fantana din fata Primariei Turda.
E superb! Unul dintre cele mai frumoase orase din tara!
Respect!+ ca oamenii sunt civilizati acolo, nu ca in alte orase
by daii
Este locul unde o sa merg la facultate! Abia astept:X...Este un oras frumos... unde am fost vacanta asta de cateva ori la,, șoping"!
Buna, Clujul mi se pare unul dintre cele mai frumoase orase din tara, e supeb, desi normal k pe primul loc pun Timisoara ca doar sunt de acolo, fiecaruia ii place mai mult orasul natal...
Este un oras modern cu o istorie impresionanta si o arhitectura superba si cu niste oameni jos cu palaria.Respect Cluj de la un oradean!
Cluj...ca orice oras cu fel si fel de oameni. Ca stundent, duci o viata minunata acolo. Pe langa distractii si viata aceea de noapte, faci si scoala. Asta daca vrei sa te tii de ea. Pentru a locui acolo mi se pare un oras mult prea aglomerat.
Cel mai frumos oras pe care l-am vazut, o minunatie. Nota 12 din partea mea.
E orasul in care traiesc si bineinteles ca am o parere buna despre el.Am fost in mai multe, dar clujul e" de suflet" sa spun asa...
Este un oras frumos incarcat de istorie, lume linistita, atractii turistice deosebite.
@fzcsm- sunt de acord cu tine cat despre oradea- atmosfera din centrul orasului, noaptea e superba... n-am sa uit niciodata acel oras
@Oliana-si eu sunt din Cluj, doar voiam sa vad ce cred oamenii despre el si vad ca in afara de "prea scump" spun doar lucruri pozitive
Am fost in cluj da pentru o saptamana si ceva ..cam asa ..si pot spune ca este un oras frumos ..ai ce vizita :0...sunt hainutze misto)..asta e cel mai important lucru )da e cool
LondonezuCristi întreabă: