Este destul de ok pentru tineret, iti recomand chiar sa mergi acolo te vei distra pe cinste.Iti doresc multa bafta.
Mie mi se pare un loc foarte frumos. Am fost si eu acolo si mi-a placut foarte mult.Distractie placuta!
Mie imi place. In ultimii doi ani acolo am mers, mai exact la epava. E plaja ingusta, sunt multi nudisti si oameni dezinhibati si deschisi la minte, e ok. In restul statiunii, se largeste un pic plaja, e plin de tineri si aglomeratie. Depinde si ce cauti. Costinesti e o statiune mai mult pentru tineri care nu dorm
Dintre statiunile de la noi imi place cel mai mult costinestiul. e statiunea tinerilor, sunt multe locuri de distractie, multa agitatie, nu sunt multe fite. ce i drept plaja e cam aglomerata si destul de murdarica, dar ca peste tot la noi. in plus poti gasi cazari accesibile la particulari in costinesti sat.
E o satiune buna pentu adolescenti care cauta distractie, nu stiu cat de ieftin, dar e o satiune pentru ditractie.
E destul de draguta statiunea, ultima data cand am fost am gasit scoici multe, mari si frumoase . Oricum mi-a placut acolo.
E mai frumos acolo decat la mamaia, e curat discotecile sunt multe si super, serviciile si mancarea buna, eu am fost anul trecut o saptamana si a fost foarte frumos.
Mi se pare o statiune a tinerilor, am fost acum vreo 15-17ani si mi-a placut. Sper sa ajung si eu in vara asta acolo.Acum cred ca e mult mai frumos si conditii mai bune.
Chiar te sfatuiesc sa alegi Costinestiul...este o statiune super frumoasa... special pentru tineret...