Sunt bune, in sensul ca sunt pline de poze, de detalii asupra locului, au informatii despre zona, obiective turistice, au un design modern site-urile!
Sunt site-uri foarte bune, care incearca sa-si atraga clientii dar uita de cele mai multe ori sa afiseze tarifele ceea ce este un mare disconfort pentru clienti!
Foarte bune in ce sens? In ceea ce priveste afisarea preturilor trebuie sa stii ca e si vina proprietarilor de pensiuni/hoteluri pentru ca aleg sa nu fie publice pentru a putea fi negociate la telefon
Sunt bune, in sensul ca sunt pline de poze, de detalii asupra locului, au informatii despre zona, obiective turistice, au un design modern site-urile!
Da, e adevarat ca e site ul cu cel mai mare trafic, dar calitatea nu stiu daca este cea mai buna. lapensiuni.ro ai accesat vreodata?
Nu. Eu caut si hoteluri si pensiuni.
Buna! Turisminfo e bun si serios...eu am descoperit foarte multe locuri interesante de pe o pagina de FB ( https://www.facebook.com/wonderfulromania1/ ) Am vazut acolo niste locuri de care nici nu am auzit pana atunci :)
x4raul4x întreabă: