Plimbarescule, ai idee unde se afla in Romania o padure de mesteceni? doar mesteceni?
Dar campuri de lavanda ( nu am pretentia sa fie fix ca alea din Franta)?
Cunosti, in Romania, parcuri dendrologice cu esente rare? sau care sa arate natural, sa nu fie devastate de "civilizatie"?
Hai, te rog, spune-mi ce stii. Mi-ai face vacanta de vara mai frumoasa.
Salut! Defileul Jiului este declarat parc natural protejat din 2005 si tot aici gasesti o pădure de mesteceni. E foarte frumos si nu prea e devastat de civilizaţie.
Cât despre câmpuri de lavandă nu prea ştiu să existe în România. Poate ştie altcineva de pe aici?
Da` pentru padurea mea de mesteceni din defileul Jiului, unde-mi recomanzi sa ma cazez cateva zile?
Multumesc.
Păi cred că în Petroşani sau Voineasa e cel mai bine.
SUA vreau sa vizitez, dar nu-mi ajunge o vacanta si nici viza nu e usor de obtinut...
Ma multumesc cu Austria --> Wiena
Viza este usor de obtinut adica pentru mine a fost am viza pe 10 ani si am luat-o la 13 ani pup :X
Păi ca planuri de vacanţă, vreau să devin un skater destul de bun, pentru a demonstra lumii că chiar şi o fată se poate da pe un skateboard. Poate în această vacanţă voi reuşi să demonstrez că fantomele există, şi că nu sunt doar nişte poveşti.
Mi-ar plăcea dacă aş reuşi să merg în Japonia, dar cred că acesta este doar un vis de-al meu. Altceva, mi-ar plăcea dacă aş merge în Paris, sau chiar Viena. Ar fi superb.
Eu planuiesc sa dau o tura cu trenul pana in Germania la Munchen si apoi sa ma duc la Southside Festival in Neuhausen Ob Eck.
Poate ai vrut sa spui primavara aceasta. Dar eu ma duc la Zoo. Si as vrea sa merg la un restaurant si sa cumpar o pizza. :p~
Degeaba vreau, dacă nu pot...cel puţin nu încă. Mai încolo, dacă îmi voi permite, aş vrea să fac un mic tur al lumii. Să vizitez principalele atracţii turistice din ţări care mă atrag mai mult.
Momentan niciun plan. O iesire de un weekend la Balchik in Bulgaria saptamana viitoare e ok momentan ^^
La Balcik e foarte frumos, o sa iti placa sigur! Neaparat sa vizitezi castelul Reginei Maria, e ca in povesti
In prima zi asta fac ^^. Multumesc.
Eu vreau sa merg la mare, la noi in Romania. Nu am fost pana acum, si am 13 ani. Sper sa merg. As mai vrea sa merg in Thailanda, unde a filmat Delia videoclipul la Omadeo.
Vreau sa merg in Italia la Roma, Venetia, Milano, Napoli si alte orase pentru un tur al tarii. Sa vizitez toate orasele mari si sa ma plimb mult si shopping bineinteles
xoxo
O să merg la Rock the city,Artmania, într-o tabără în Scoţia,mai bantui pe acasă,poate merg şi la OGF,pe la bunica,mătuşa bla bla,drumeţii pe munte, la mare în Franţa, poate în Vamă şi în rest ocupaţiile mele zilnice:chitară, pictură, videoblogging, skate.
Eu vara asta ma duc la Grecia vizitez Grecia ma duc la mare dar cel mai cel mai mult imi doresc sa vad muntele ATHOS!
Pai dupa ce termin si eu cu examenele vreau sa plec pentru 1 luna in Spania, la Madrid, pentru shopping, mare si distractie.
Şi unde e cel mai mare Aqua Park din lume?
Turcia... Asa am aflat dar daca nu este el, cu siguranta e cel mai interesant
Am mers si eu in Turcia o vacanta una dupa alta! Adica...acu 2 ani si anul trecut! primul an am mers la AquaFantasy (e super interesant) si in al doilea an am mers la celalalt park...Aqua[nu mai stiu cum se numea ] si a fost minunat, dar pentru mine a fost si mai interesant cand am inotat cu DELFINII! a fost cea mai frumoasa experienta!
Ah, cred că sunt tare frumoşi delfinii! eşti o norocoasă!