Eforie Sud are o plaja cam murdara. Iti recomand pentru relaxare Eforie Nord sau Neptun. Pentru distractie cea mai buna e Mamaia iar pentru nudisti Vama Veche. Fundita?
Vino la Constanta. Este destul de frumos aici, sunt putine, chiar foarte putine alge in apa pe la mal, in rest nu sunt. Lumea se aduna pe la ora 10-11 dar niciodata nu se face aglomeratie. Mereu este loc ff mult
Neptun,Costinesti,Vama Veche chiar si Mamaia este frumoasa dar in unele locuri! ^ ^
Sper ca te.am ajutat :*
Cap Aurora si Jupiter.sunt foarte frumoase si parca marea arata mai bine acolo la ei) Iti pot recomanda si un hotel doua... California si Delta
Ptr distractie COSTINESTI aici sunt multi tineri etc etc
ceva mai linistit da eforie-liniste sau mamaia e mare si sunt oameni asa pe la 30-40 de ani... iar navodari pentru copii
Eforie nord este foarte linistit si frumos.Eu acolo merg mereu si merita...inafara de sambata si duminica cand apar BuKuReStEnI!
Salut eaff125! Eu sunt din Navodari,dupa parerea mea cel mai frumos este in mamaia, dar azi am fost si in cealalta parte a litoralului, inspre Eforie Nord -Techirghiol dar tot mai frumos este in mamaia! Mult noroc!
Tieas recomnda sa mergi in Jupiter chiar daca nu-s hoteluri de lux este o apa de vis.
YoCookieMonster întreabă: