Neptun. E mai linistit si mai curat si nu iti lipseste ceva indispensabil pentru o vacanta la mare. Oricum sunt varza toate, Neptunu e mai acceptabil.
Mangalia fiindca e linistita, mai curata si ai mai multe de facut: muzeu, filme, santiere arheologice.
Depinde. Daca ma duc pentru distractie aleg Constinestiul.
Daca ma duc pentru relaxare...Neptunul. Am fost anul trecut in Neptun.Nici nu se compara cu celelate statiuni din tara la capitolul "curatenie pe plaja & in apa". E lux fata de Constinesti.
Depinde.Daca ma duc pentru distractie aleg Constinestiul.
Daca ma duc pentru relaxare...Neptunul. Am fost anul trecut in Neptun.Nici nu se compara cu celelate statiuni din tara la capitolul "curatenie pe plaja & in apa". E lux fata de Constinesti .
Mie`mi place cel mai mult Costinesti:X Este o statiune pentru tineri cu multa multa distractie si chiar este indicat pentru cateva zile de vacanta, dar pentru niste niste zile de vacanta nedormite Ar mai fi si Vama Veche.acolo nu e asa multa distractie, dar e multa lumea si agitatie mare. e frumos si acolo, dar eu prefer Costinestiul :X
Cu siguranta NeptunE curat si ai ce sa vezi in statiunea asta, plus ca ramai si cu bani.
Neptun, pentru ca am niste amintiri frumoase din clipele petrecute acolo Si in plus, cum au zis si ceilalti, este o statiune curata si linistita
Indiferent de statiune, aici iti poti cauta cel mai bun sejur pe litoral in vara 2009: http://litoral.viaromania.eu/
YoCookieMonster întreabă:
anonim_4396 întreabă:
Ninaa întreabă: