As vrea in Franta. Imi place foarte mult limba, si e si destul de interesanta arhitectura.
As vrea sa calatoresc absolut peste tot, sa descopar fiecare tara in parte. Ma pot inchipui tare usor in postura de turist profesionist.
Cu toate acestea, in fruntea listei pentru mine sunt India si tarile arabe. Mi se par absolut fascinante din punct de vedere cultural.
Elvetia daca as fi cu masina ( au aia niste sosele de parca te toaga masina sa mergi cu ea pe acolo plus ca privelistea e superba) in rest Las Vegas, Los Angeles, Dubai pentru distractie ^_^
As vrea sa vizitez Australia, ca sa vad cangurii, sa ma duc la opera house, sa fac baie etc.
Toate locurile minunate din România pentru că avem o ţară care merită vizitată, plus Germania care din punctul meu de vedere este cea mai organizată ţară.
Dar tu? Ce ţară ai vizita şi de ce?
Buna!
Imi doresc enorm sa vizitez Coreea de Sud. Ma fascineaza cultura lor, muzica lor, orasele lor, dar si locuintele traditionale, portul traditional care e extrem de frumos, felul in care stiu sa puna in evidenta talentele tarii, in mare, imi place aproximativ totul. Spun "aproximativ" deoarece e clar ca exista defecte si pe acolo, insa as fi extrem de fericita daca voi avea ocazia sa ajung in acea mica parte a Asiei, iar apoi poate as da o raita si prin Japonia, cam din aceleasi motive, traditiile lor sunt superbe.
Eu as vrea sa vizitez mai multe tari cand o sa am ocazia
As vrea sa vizitez SUA pentru a vedea marile orase si mai ales sa ajung la Hollywood, sa vad si eu unde se aduna toate vedetele.
As vrea sa merg in China si in Japonia deoarece sunt doua tari care au traditii foarte frumoase. Cladirile, obiceiurile si multe altele, la ei sunt mai aparte. Si ambele tari sunt frumoase.
As vrea sa mai merg in Brazilia. Este foarte frumos acolo.
Si cred ca in Tailanda m-as mai duce. Si ei au obiceiuri si traditii frumoase. Si tara este nemaipomenita.
Cam atat momentan Nici n-am pretentii nu?
1 SUA sa cumpar impreuna cu inca 2 3 prieteni niste masini ( fiacare cu a lui) dintralea la 500-1000$ si sa strabatem tara dela ocean la ocean.
2 O tara unde este padure tropicala, mi-ar placea o expeditie in tr=o astfel de padure gen supravietuire
Eu as vrea sa vizitez Paris., New York, Germania, Italia, America si Londra! mie mi se par cele mai frumoase tari alaturi de Romania!
Aș vreau să vizitez Germani, deoarece am văzut niște poze la unchiul meu și mi s-a părut drăguță țară. Am vizitat Romînie(sunt din Moldova), Italia, Ungaria, Ukraina...
Anglia,pentru vreme.
Egipt-pentru piramide, pentru misterul ce le inconjoara.
Maroc-pentru cultura.
S.U.A-pentru influentele culturale variate.
Sunt in Anglia.Ploua non stop. Si e murdara. Poate cea mai murdara din Europa de vest,
Sunt aici. E mai mudara decat Bucurestiul, ploua non stop, englejii sunt pe cale de disparitie aici( sunt mai multi indieni, pakistanezi si turci).
Mancarea este jalnica. Iar ei-englejii sunt nespalati, galagiosi, si nu se barbieresc la zonele intime.
Si devin din ce in ce mai rasisti.
Numai bine.
Buna! Ce as vrea eu sa vizitez ( nu numai tari ) . As vrea sa vizitez : Dubai, Caraibe , China, Franta si Anglia!
Aaaah da! Si dorita America
Eu as vrea sa vizitez : Coreea de Sud, Japonia, Grecia, Italia, Franta si SUA
Bre,cineva te-a prostit bine de tot cand inca erai copila! Te lasa frantuju' una-doua pentru o bastinasa de-a lui, oricate farmece i-ai baga.
Lasama in pace!
Fac ce vreau!
Si eu as vrea mai multe tzari, dar intai as vizita INDIA tara care o iubesc enorm de mult. Acolo as merge cu mare placere din mai multe motive...; ca imi place totul acolo, ca sunt vedetele mele preferate acolo si etc etc. :X
Eu mi-as dori sa vizitez Franta, mai exact Parisul. Este un oras minunat, frumos, mai ales ROMANTIC... acolo as vrea sa-mi petrec luna de miere alaturi de aleasa mea . O plimbare pe faimosul bulevard Champs-Elysees, sau cu gondola pe Sena.
Bineinteles ca si SUA merita vazuta din toate punctele de vedere, mai ales New York si Hollywood.
As fii foarte incantat sa vad si Egiptul, piramide si camile . Sunt fascinat de legendele lor, legate de regi, zei etc.
Sunt atatea locuri frumoase de vazut/vizitat in lumea asta, numai bani sa ai.
Aglomeratie, galagie, -astea sunt romantice? cum vine asta?
Nu-mi pasa nici de aglomeratie nici de galagie, astea sunt peste tot nu-mi spune tu mie ca nu gasesc un loc mai retras in tot Parisul ). Si m-am referit in mod special dupa 8 seara, cand iese de obicei lumea in oras...sa se relaxeze, sa bea un vine/bere ceva si sa se simta bine.