Va deschidem apetitul pentru conversatiile despre calatorie cu acest clip despre Islanda :)
Mi-ar place sa vizitez multe, precum Austria, Germania, Olanda, Norvegia, Canada, India si Japonia. Cine stie cand se va intampla asta, ma multumesc cu o tara nordica, daca nu voi putea ajunge peste ocean sau in Asia.
Mai da' voi de Romania ati auzit? E-o minunatie de tara, excludem faptul ca e si "mobilata"!
Eu as incepe cu Romania. Sunt atatea locuri minunate ( dupa spusele altora) pe care nu le-am vazut, incat mi se pare aiurea sa merg in alte tari sa vad, poate, locuri mai putin minunate decat ale noastre.
Daca as avea putere financiara, as vrea sa vizitez Grecia...
Dar ramanem la statul de visare...
O zi frumoasa tuturor
In Grecia 7 zile ma mare 180 euro transport dus-intors cu autocarul, cazare vila de 3*** --camera este dotata cu tot pentru. a pregati mancare aragaz, vesela e.t.c mancarea ieftina. Locuri sant destule- nu trebuie pasaport varsta 18 ani impliniti sau procura de la notariat cu acordul parintilor sa fii insotit de cineva cunoscut.
Pentru prima oara: Japonia, Brazilia, Islanda, Mexic. Madagascar. Insula Pastelui.
Ucraina si Rusia daca nu ar fi fost...
wolder întreabă:
Anisia3322 întreabă:
Norvegia22 întreabă:
Zana5512 întreabă: