Tarile foarte sarace unde sunt razboaie, sau tarile unde sunt multe boli contagioase.
Sincer nu as vrea sa vizitez nici-o tara in care toti traiesc la limita saraciei.
Cele africane si asiatice. Cele africane au diferite boli(toate posibile) si cele asiatice m-ar baga la inchisoare daca mi-as saruta prietena )
Tara lui LadyJ, deoarece e plin de fan bieber si as intra la puscarie pe viata :-ss
Buna.
Japonia,deoerece e foarte multa radiatie ce dauneaza mult oamenilor.
Pa, pa.
Cred ca japonia pentru ca in ultima vreme e o tara ghinionista adica e chestia cu cutremurul si radiatiile si acolo simularile pentru cutremure sunt de 6 grade:O
sau Romania ca e criza si sunt preturi scumpe
Romania fiindca oamenii sunt incredibil de retardati!
Si nu stiu sa aprecieze frumosul!
Ori ce tara care este linistita, nu este criza, si nu sunt oameni retardati ca in rOMANIA asta de **** care nu mai e cu R mare.
@Lady J-daca tie iti place JB nu poti sa spui ca cineva nu stie sa aprecieze frumosul
Si asi vizita Belgi-pentru ca este o tara minunaaaata sau paris -e tara dragostei sau poate grecia si Italia pentru ca este o peninsula din marea mediterana sau Amerika:X:X:X:X:X:X si normal ca as vrea sa vad locurile interesante sdin Romania:X
SUA pentru ca e jb acolo
china pentru ca sunt multi si
koreea de nord pentru ca sunt comunisti mai rau ca chinezii si sunt stricti
Buna intrebare!
sincer, nu mi-ar placea sa vizitez continentul africa, asiatic si nici cele doua americi si alte insulite ratacite pe acolo. motivul? simplu: chestiile ce traiesc pe acele taramuri mi se par extrem de diferite fata de noi, europenii. imi e greu sa le numesc fiinte umane.
sunt de parere ca in europa se gasesc cele mai frumoase locuri din lume. aici s`a nascut adevarata civilizatie. stim sa conservam natura si frumosul
Nu mi-ar placea sa vizitez china pentru ca aiai de acolo mananca numai scarbosenii si sunt orati iakiiii! pa-pa
Anglia deoarece este o tara foarte trista si ploua mereu. Oamenii de acolo sunt foarte posomorati si increzuti. Dupa parerea mea este o tara foarte urata.Anglia este mai mult pentru cei cu sange albastru.