Bacemi... Budapesta nu e tara
EU am fost in multe tari
Bulgaria-Varna, cap Kaliakra si altele
Grecia- Salonic, Meteora
Serbia- Belgrad
Croatia- Zadar, Pola, si altele
Ungaria-Budapesta
Austria- Viena
Germania- Frankfurt am Main, Koln, Dusseldorf, Munchen
Franta-Strasbourg
Belgia- Bruxelles si Brugge
Si am mai fost in : Olanda, Bosnia, Muntenegru, Kosovo, Macedonia.
Anul asta merg tot in grecia, a 5-a oara.
Oo da...si am vizitat si ROmania. Multe orase.
Am avut norocul de a trece prin tari ca Ungaria, Austria, Germania, Franta, Italia si de a vedea orase ca Paris, Cannes, Venetia, Viena, Budapesta, Salzburg. Anul acesta nu cred ca merg nicaieri. Eventual poate o calatorie de 2-3 zile in tara. Ramane de vazut.
Nu foarte multe. dar urmeaza. sper din tot sufletul sa merg vara asta in Cuba...sunt in negocieri cu familia sa ne mai dea bani, mie si iubitului meu.ador Cuba:X:X:X. apropo Eu, unde vezi tu ca bacemi a scris ca budapesta e tara?
Resita, Timisoara, Herculane, Orsova, Hateg, Deva, Sarmisegetuza, Petrosani, Ramnicu Valcea, Sibiu, Iasi, Suceava, Campulung Moldovenesc, Oravita, Orastie, Alba Iulia, Novaci, Sebes, Calimanesti, Baile Olanesti, Curtea de arges, Bucuresti, Constanta, Mangalia, Neptun, Venus, Olimp, Saturn, Sovata, Piatra Neamt, Bicaz[in Romania].
Din pacate alte tari n`am avut ocazia sa le cunosc, dar vara aceasta voi merge in Turcia.
Buna! am fost in multe tari...
Grecia - atena, thassos, sate de pe mt. olimp, salonic, creta.
Turcia - Pamukale, Istambul, Ankara
Bulgaria - Sofia, orasele di Valea trandafirilor
Muntenegru-Podgorica, Kotor
Croatia-Dubrovnik, Zagreb
Serbia-Belgrad
America - Manhattan, Los Angeles, Orlando&Miami(Florida)
Anglia-Londra
Wales
Austria-Viena si o statiune de schi
Germania-Nurenberg, Berlin, Munchen
Spania(un orasel micut langa Madrid si Toledo)
Si vara asta : Grecia (Zante)
Eu ma duc in afaganistan sa-l prin pe bin landen sa imi iau o recompensa mare de la americani si sa-mi deschid un magazin de ciuperci otravitoare.
Am vizitat aproape toate orașele României și în vacanță aș merge la Băile Herculane.
Pai in romania, ungaria, austria, franta, italia, elvetia, grecia, bulgaria,
monaco(ii o tara mai mica cu oameni tare bogati :/)am fost si in cateva orase in vinea, budapesta, paris, milano, sofia si nu mai stiu)da in romania imi place cel mai mult la fel cum a spus mara15
Tari nu am vizitat pana acum, dar consider ca Romania e cea mai frumosa tara din lume.Adica ganditiva...are tote anotimpurile, tote formele de relief, are mare, si o gramada de resurse de subsol nexploatate si totusi lumea nu o ia in serios. Cele mai frumose orase vizitate sunt cele din Romania!
P. S. Planuiesc sa merg in Italia in vacata asta pentru am putea dovedi mie insumi ca ROMANIA E NUMBER 1.
troleibuz întreabă: