auran
| auran a întrebat:

Cine ar avea curajul sa se plimbe cu gigantul din imagine?
eu una nu cred - poate pe la 80 de ani, sa mor fericita sau nu?!

http://www.panoramio.com/photo/405970

12 răspunsuri:
| DenissaDeea a răspuns:

Sincer NU! am alergie la asa ceva! Nu as avea curajul! am alergie si la cladirile/stancile foarte inalte, dapoi sa mai urc intr-un asemenea gigant, totusi cred ca ceva s-a intamplat si cu TITANIC de sa scufundat! intr-un cuvant nu as avea incredere intr-o asemenea nava ca scap cu viata...

| Dara a răspuns:

Mie mi-ar placea! E superb!

| cotzobel a răspuns:

Eu as avea curajul sa ma plimb cu el, dar imi imaginez ca este mega scump si sa ajung sa ma plimb cu el trebuie sa ecomonisesc vreo 3 anilaughing.adevarul ca imi imaginez cat de fain e inauntru, cu restaurant, poate o discoteca. oricum superb:X.

| Princessee a răspuns:

Mie mi-e frica de apa si nu stiu sa inot dar cu siguranta ca m-as plimba cu acel vapor!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Iti dai seama ce se afla pe vasul acela? Apartamente de toate felurile, piscine, magazine, restaurante, terase pentru plaja...numai cand ma gandesc... ce n-as da sa fiu si eu acolo happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

As face'o zilniclove struck

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Wawwww! impresionant. poti sa te arunci si cu parapanta de pe el.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mai sa fie, asta ce mai e?!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu am lucrat pe un vas ca asta, si sunt foarte sigure, nici cand e mare agitata nu simti la bord caci e dotat cu stabilizatori de valuri, e un paradis ar trebui sa-l incercatiwinking

| covexrobu a răspuns:

Oricand mi-ar place si sa fiu in locul capitanului. Este superb si extrem de mare asa cum imi place mie. Cred ca este o placere nespusa sa fi capitanul acestui vas

| buburutza a răspuns:

Super tare! Vreau si eu unu!

| geo1 a răspuns:

E super
curaj as avea. de ce nu?
dar nu mi permit. asa ca raman sa visez la o croaziera...