Eu cred ca va da si plus ca se va anunta nu trebuie sa dam cu presupusul are si ea viata privata cu toate ca eu am id ei si vb engleza mi-a dat si web dar nu am intrebat-o niciodata daca va da aici un concert sper sa dea sunt cea mai mare fana a ei e adorabila foarte draguta pacat ca nu stie romana sper sa o intalnesc vreo data chiar acum e un concert cu ea la berlin
Miley, te rog sa vii, deoarece cand am auzit ca vei veni in Romania mi-am facut atatea iluzii. Te pup. Cel mai mare fan a lui Miley Cyrus. O iubesc pe Miley si sper sa vina. Va veni pentru a intalni niste fani inebuniti dupa ea. Atat imi dores eu, sa vine ea si sa ne umple inimile de fericire.
Eu spet ca da... la un moment dat se spunea ca ea chiar va veni in capitala, dar apoi concertul a fost anulat...sin fericire pentru fanii miley cyrus (cum sunt si eu) cantareata si actrita disney si nu numai a spus ca sigur va ajunge si in romania si ca ii pare rau de neplacerile creeate in urma zvonului cum ca ar veni in romania la Bucuresti
Marryy1187 întreabă: