Cu maşina e cel mai convenabil mai ales dacă mergi cu maşina proprie. Însă are şi dezavantaje: locurile de parcare puţine...
Totuşi, prefer cu trenul dar cu unul care să se respecte cât de cât.
Sărbători fericite!
Psihoyounger
Cu masina cel mai mult pentru ca poti vedea multe lucruri interesante si dupa cum spune si Lora, iti permiti sa te abati de la un traseu si un orar bine definit.
Cand nu am caruta la indemana imi place sa calatoresc cu gandul. Ecologic, ieftin si de mare viteza.
Cu masina.Ar fi si mai misto daca as conduce eu, dar.mai trebuie sa astept putin pana voi lua permisul8-). In fine, imi place si cu vaporul, trenul etc. cel putin atata timp cat am o companie placuta
by daii
Trenul.Ma simt cel mai in siguranta si imi place sa admir peisajul pe care-l ai la dispozitie din tren.
Imi place mult cu avionul.cu vaporul am fost dar nu mi-a placut deci avion, apoi masina. Daca e dupa cat calatoresc masina, tren, apoi celelalte
Cu masina ca e unicul transport de care ma pot bucura mai tot timpul, pe cand celalalte is ocazionale...
Mie imi place sa calatoresc cu masina deoarece cu avionul inca nu am fost dar ma simt si mai in siguranta.
Clar masina, cu avionul dupa cateva ture de zeci de ore o sa va rugati sa nu mai fiti nevoiti sa va urcati in el, vaporul am avut niste experiente destul de neplacute sa-mi mai doresc sa merg cu el.Trenul este in regula, atat timp cat nu calatoresc in Romania cu el
Cel mai mult imi place cu vaporul dar de asemenea si masina si avoinul sunt superbe! deloc cu trenul!
Buna.Imi place sa calatoresc cu trenul, pentru ca ma simt in siguranta tot timpul.
Cu avionu, deoarece o ca o calatorie pana in italia iti trebuie cca 3 ore...insa cu masina iti trebuie cca 20 ore X-)... b-) deci va sfatuiesc sa mergeti cu avionu
EstiFericitaSauTrista întreabă:
Cannondale31 întreabă:
Cadou512 întreabă: