Ai avea de ales intre avion si tren. Poti sa afli online pretul calatoriei pentru ambele...Trenul ar fi cam 100-150 de lei dupa aproximarea mea, iar cu avionul ar fi cam dublu... parerea mea
Hahahahaha, fratilor... am mers eu din budapesta pana in redich (parca asa se numea) la granita cu slovenia si m`am si intors... fara nici un ban in buzunar... ba inca am mai facut si ¨turism¨ la lacul Balaton si la dus si la intors... duamne ce aventuri... nu o sa le uit niciodata... asta se intampla cam in anul` eclipsei, prin 2000 parca , ah... cat priveste intrebarea ta... eu zic ca ar trebui sa pleci de undeva de prin tg-mures, harghita sau covasna cu un autocar... pe atunci cand am fost eu abundau prin budapesta autocare dinspre si inspre directiile alea, bine, eu l`am luat din oradea, la intoarcere ma chinuiam sa ajung in timisoara si nu gaseam nimic, cel mai apropiat era aradu`... bine... eu vorbesc de niste timpuri cat de cat indepartate, poate de atunci s`au schimbat multe, eu is plecat de 7 ani in spania si aici am intepenit si nici nu prea mai am kef sa plec altundeva
bafta!
yionut9b_3901 întreabă:
Anisia3322 întreabă:
Norvegia22 întreabă: