Primul pas e sa obții viza. Asta presupune ca iti gasesti de munca legal acolo
Ce sa faci in America? Acolo mor oamenii de covvid mai ceva decat aici, asta i ti doresti? Ce varsta ai?
Sa joci la loteria vizelor, altfel n-ai cum, mai ales acum cu Trump care e contra imigratiei.
Ca sa te muti in SUA trebuie sa stii mai intai limba romana aopi engleza si pe urma trebuie sa ai anumite studii si calificari in anumite domenii. Daca esti muncitor necalificat cu 12 clase fara bac si fara meserie nu te primeste.
Daca esti femeie te primeste iti poti gasi de lucru pe centura care leaga New York de Atlanta.
Lasa America frumoaso, daca vrei poti sa te muti cu mine la tara in Furculesti. Am gaini, rate, curcani, doua vaci si un cal frumos. Te las si pe tine sa te joci cu ele, daca te hotarasti sa imi dai numarul tau de telefon, te pup dulce
Sa se mute in America ta
Sa ii spuna cineva va rog cat costa sa te muti pe bune in America, cu tot cu bilete de avion, cazare, mancare, acte si toate celelalte.
Poate face dovada ca sunt ai ei daca provin din videochat facut de acasa? Ca m-am uitat prin intrebarile ei si am aflat ca ea cu asta se ocupa.
JustMeBahar întreabă: