Unge cearcanele cu un strat subtire de miere de albine,dupa care aplica peste ochi,comprese cu infuzie de albastrele ,si le lasi 10-15 minute!
faci acest "tratament "in fiecare seara ,timp de trei luni!
poti folosi si infuzie de musetel!
si odihneste-te mai mult!
Dormi putin?
de obicei din cauza asta se fac cearcanele
Culcate mai repede sa dormi mai mult
si dimineata sa bei o cana de ceai de musetel
o sa vezi ca nu o sa mai ai cearcane
Salut! Incearca sa dormi mai mult. Niste sensei de karate spuneau ca "cel mai bun somn este intre orele 22-24". Te odihnesti si daca dormi dupa aceste ore, dar atunci este cel mai bine.
Ave!
Http://www.TPU.ro/......-cearcane/
Scrie la cautare,, cearcane" si vei gasi multe intrebari legate de asta.
Ar trebui sa incetezi sa fumezi marijuana . Apoi cred ca iti trebuie un somn de 9-10 ore o perioada pentru a te putea reface.
O metoda "clasica", si naturista este aplicarea a doua felii de cartof crud pe suprafata cearcanelor.
succes
"Somnul de frumusete" se pun doua linguri din inox in congelator pentru jumatate de ora, apoi se scot si se maseaza cu partea bombata a lingurei cearcanele
- doua felii de cartof crud pe suprafata cearcanelor
- Feliile de castravete
-si chestia ca fondul de ten dar nea...nu imi place asta
Adevarul e ca nu dorm prea mult...ma culc la 1 si ma trezesc la 6:30.insa dorm destul de mult pe zipoate chiar si 4-5 ore...(ma sperii cand vad cat de mult dorm ziua)
Baga 2 linguri de metal la congelator si in fiecare dimineata scoatele si maseaza-te cu ele pe cearcane! asta e varianta ieftina...mai este si varianta chirurgicala
Du-te la doctor si spune-i sa iti de-a un tratament anumepentru cearcane! dar si doarmi ma mult incearaca dupa masa! si nu te trezi diminteata, dimineata ok? sper ca raspunsul meu sa te ajute! baftta!
denizuk28 întreabă: