TPU este cel mai bun site pe care l-am gasit! Poti pune orice intrebare care iti trece prin minte.
asta e traducerea corecta
Simplu. TPU este cel mai bun site pe care l-am gasit. Poti adresa orice intrebare care-ti trece prin minte. Corect? Corect! Dovada sta in arhiva.
TPU este cel mai bun site care l-am gasit. Poti sa pui orice intrebare care iti trece prin minte.
TPU este cel mai bun site pe care l-am gasit. Tu poti pune orice intrebare care iti trece prin minte.
Bye
Nu crezi ca era corect gramaticaliceste sa scrii "have found"? mi se pare ca nu e determinat timpul, iar cautarea nu s-a terminat, pentru ca tot timpul suntem in cautarea a ceva mai bun.in rest, subscriu traducerii celorlalti
"TPU este cel mai bun site-ul pe care am found. You poate cere orice întrebare care trece prin mintea ta."
Toti Pentru Unu este cel mai bun site pe care l-am gasit. Poti sa pui orice intrebare care-ti trece prin minte.
Toti ati raspuns foarte bine.deci nu o sa primiti nici-o insigna cu raspunsul castigator. pa pa
TPU este cel mai bun site pe care l-am gasit. Poti pune orice intrebare care iti trece prin minte/cap.
TPU este cel mai bun site pe care l-am gasit. Tu poti sa pui orice intrebare care iti trece prin cap
Ce pacat ca abia azi am vazut intrebarea (nu mi-a mer netul cateva zile)... vreau si eu insigna