Probabil o poza cu colegii mei ca sa am pe cine acuza de ce mi s-a intamplat... oricum nu stiu sa innot asa ca nu ma pot intoarce.
Te-as lua pe tine si te-as invata sa scrii ortografic. n-am o chestie neaparat cu tine, ci cu toti care nu stiu sa scrie corect si cei care scriu ' in loc de - cand ar trebui sa scrie -. etc.
Oglinda, prosop, cana, un catel de plus, o umbrela,machiaj, feon, placa, si pat
Buna,
Mi-as lua o barca ca altfel ma inecam apa si hrana.
Si cred ca ar fi de ajuns ca hainele le aveam pe mine,
Pa, pa
Cosmetice, ca daca trece vreun vapor,sa nu ma ia pe nepregatite,naiba daca sunt urata poate nu ma ia inapoi acasa pe vapor!dar as lua si niste haine ca doar nu ma imbrac in sutien din nuci de cocos si fusta din frunze!(asta pe o insula calduroasa),insa pe o insula in mijlocul oceanului Artic,costumul de baie ar fi nelipsit, ca stiu ca pinguinii nu stiu sa zboare, dar la ce corp am o sa inebuneasca si o sa zboare cu mine pana acasa!
funda?
Telefonul! De ce? Simplu! Pentru ca as zice tuturor prietenilor sa vina dupa mine si pana ar ajunge as comanda o pizza, o prajitura si un suc Fanta. Fundita te rog!
Telefonu` macar sa vorbesc la telefon ca asa nu ma plictisesc. fac si niste pozee
.
VibeTrix întreabă: