Clujul, de departe cel mai scump. Intrece si Bucurestiul. Nu spun din ziare ci din ce vad cand trec prin ele.
Ploiestiul, fiind in apropierea capitalei, e si el scump. Multi stau in Ploiesti si fac naveta la Bucuresti.
Craiova mi se pare cel mai ieftin. Din cele pe care le cunosc.
De restul, nu stiu nimic.
București - Este de obicei considerat cel mai scump oraș din România, având în vedere costurile mai mari pentru chirie, prețul locuințelor și nivelul general al costurilor de trai.
Cluj-Napoca - Un alt oraș cu costuri ridicate în special pentru chirii și prețul locuințelor.
Timișoara - Aici costurile pot fi destul de ridicate în comparație cu alte orașe din România, mai ales pentru chirie și prețul locuințelor.
Sibiu - Un oraș care a devenit din ce în ce mai popular, ceea ce a dus la o creștere a costurilor imobiliare și a altor cheltuieli.
Iași - Costurile pot fi mai scăzute decât în celelalte orașe din top, dar încă se situează mai sus în ierarhie în comparație cu multe alte orașe.
Brașov - Este considerat și el un oraș destul de scump, în special din cauza turismului și a cererii ridicate pentru locuințe.
Constanța - Costurile pot varia, dar în general se situează în partea de sus a listei datorită cererii ridicate pentru locuințe în zonele de litoral.
Ploiești - Este în general mai accesibil decât orașele mari, dar costurile totuși pot fi semnificative în comparație cu alte orașe mai mici.
Craiova - Se află într-o categorie de costuri mai scăzute comparativ cu primele orașe menționate.
Bacău, Galați, Arad, Brăila, Botoșani, Suceava, Râmnicu Vâlcea, Drobeta Turnu-Severin, Satu Mare, Pitești, Baia Mare - Aceste orașe sunt adesea considerate a fi mai accesibile în ceea ce privește costurile de trai comparativ cu cele enumerate anterior.
Oradea este cel mai scump, din toate punctele de vedere. Avem parcari de 10 lei pe ora.
Am fost in mai multe orase.
La ce oras misto aveti, sa ziceti mersi ca e doar 10 pe ora. Si e foarte bine asa, ca nu te inneci in masini la fiecare pas. E mult 10 lei pe ora parcarea? Atunci NU ITI PERMITI MASINA, FOLOSESTE TRANSPORTUL IN COMUN, PEJOSUL, BICLA!
Ca sa raspund la subiect, Clujul e de departe cel mai scump, nu stiu de ce tot sare lumea in sus cu Bucurestiul. Si la Iashington e cam jale...
DeeaLove08 întreabă: